Maroš Kramár už svoju novú lásku neskrýva: Ruka v ruke sa predviedli na premiére filmu!

Dva a pol roka je herec a moderátor Maroš Kramár rozvedený s manželkou Natašou a cez rok žije s novou priateľkou Inou Oravcovou, ktorá je manažérkou jeho divadla Vo veži.

Do spoločnosti však svoju lásku vôbec nevodil. Veľkým prekvapením preto bolo, keď sa na nedávnej premiére filmu o Jamesovi Bondovi objavil nielen so synmi Timurom a Markom, ale aj s Inou. Vtedy sa však brunetka pre istotu držala od herca ďalej, a keď ho s deťmi fotili, zakaždým ustúpila zo záberu. Zrejme nechcela zbytočne škodiť rodinnému klanu a navyše mal Timur, ktorý je ako otec aj herec, so sebou priateľku.

Zdroj: Instagram

Ale to zmenilo o pár dní neskôr, keď dvojica prišla spolu na filmový festival, ktorý premieta tie najlepšie ocenené filmy z festivalov v Berlíne, Benátkach a Cannes. Jeden od druhého sa takmer ani nepohli, a dokonca im už neprekážali ani všadeprítomní fotografi. Sympatická Ina si obliekla elegantné krátke šaty, v ktorých predviedla svoje štíhle nohy a Maroš vedľa nej doslova žiaril šťastím. Nedá sa nevšimnúť, že Marošova nová partnerka je podobný typ ako jeho exmanželka Nataša. Dlhé hnedé vlasy sčesané na stranu, milý úsmev a štíhla postava. Jediné, čo dámy odlišuje, je Inina medzierka medzi prednými zubami, tú atraktívna právnička nemala!

​Sledujte seriál Lajna s Marošom Kramárom v sobotu o 22:15 na JOJke!