Vlaďka a Peťo dali láske šancu, no napokon prekvapili rozchodom: Čo sa medzi nimi stalo?

Obľúbená dvojica opustila chatu ako pár a vyzeralo to, že dajú svojmu vzťahu šancu v reálnom živote. Dokonca nám aj poskytli rozhovor ešte ako pár, v ktorom opisovali, ako fungujú v spoločnej domácnosti. Teraz všetkých šokovali nečakaným záverom. Láske je koniec!

Od prvého momentu to medzi nimi iskrilo. Kým Vlaďka si držala aký, taký odstup, Peter by bol na chate najradšej bez kamier. Mali množstvo rozhovorov aj na vážnejšiu nôtu, no zároveň sa aj poriadne zabavili. Vlaďka konečne zistila, ako sa číta a píše snáď najznámejší náčelník kmeňa Apačov-Meskalerov a Peťo mohol zase nahliadnuť do exkluzívneho obsahu Vlaďky na sieti pre dospelých. Tým, ktorí ich vzťahu neverili, na konci ich pobytu na chate obaja vytreli zrak. Domov odišli spoločne a my a dokonca nám poskytli rozhovor, ako fungujú v spoločnej domácnosti. Obaja pôsobili uvoľnene a bola medzi nimi skvelá energia.


„Je to o vzájomnom spoločnom hľadaní cesty, ale je to riadne Taliansko,“ prezradil vtedy Peter, ktorý neostal svojej povesti komika nič dlžný ani počas rozhovoru. Podobne to videla aj Vlaďka. „Máme také talianske manželstvo no, pohádame sa, udobríme sa. Raz sme super, potom sa hádame, potom nám je spolu dobre,“ vysvetlila, ako to u nich vyzeralo v reálnom živote.

Aby nám povedali aj niečo pekné, zisťovali sme, čo si na sebe navzájom vážia. Vlaďka mala v tom čase v odpovedi jasno. „Peťo vie byť veľmi pozorný, keď chce. Vie byť milý, aj za sebou upratať, keď sa chce snažiť a vie aj milovať. Je to vidieť aj na jeho synovi,“ prezradila na Peťa takéto informácie. No a čo sa na Vlaďke páčilo zase Peťovi? „Je s ňou sranda, vie navariť tak, že je to aj teplé a dá sa to zjesť. Celkovo sa mi páči, že je doma upratané a všetko, čo dlho nebolo. Tá poriadkumilovnosť a všetky tie veci, že je napríklad aj vždy plná chladnička, to mi ako trénerovi veľmi pomáha,“ dodal v rozhovore.

LNCH- Peťo a Vlaďka Zdroj: TV JOJ

​Dvojica ale všetkých šokovala vážnym záverom ich vzťahu. Cesty oboch sa totiž rozišli a aktuálne už pár netvoria. Zrejme narazili na problém, na ktorý nenašli riešenie a viac už nevideli spoločnú budúcnosť. Ich vyjadrenie k rozchodu priniesol aj portál pluska.sk. „Boli sme spolu necelý mesiac po skončení šou. Žiaľ, ja som nechcela ostať žiť v Bratislave, som zo Zvolena, mám rada prírodu, hory, cestovanie, Peťo je iný, ako sa ukázalo v reálnom živote. Boli veci, ktoré som o ňom nevedela a vyšli na povrch až neskôr. Nemala som problém s jeho synom, ani nešlo o moju prácu či psa. Skrátka sme to skončili pre iné veci, v ktorých sme si nesadli,” vyjadrila sa Vlaďka. „V realite to nefungovalo tak ako na chate, snažil som sa zmieriť s jej prácou, aj som jej s ňou pomáhal. Život mimo chaty bol naozaj celkom iný, prestala sa snažiť, hlavou bola so psom v horách, skrátka to medzi nami ochladlo a potom sme sa na to vykašľali, teda ona sa na to vykašľala a ja som tiež stratil záujem,” povedal zase k rozchodu Peter. Nuž, nie vždy vyjde všetko tak, ako sa na prvý pohľad javí. Každý z nich tak ide po šou vlastnou cestou. Ako o sebe hovorili, keď boli ešte pár? Pozrite si vo videu HORE!


Nenechajte si ujsť Lásku na chate každý pondelok, utorok a v stredu o 21:40 na JOJke!