Prekvapenia na chate! Horúce bozky, rozhodnutie aj nová dvojica: Odíde niekto ako pár?

V chatách bude dnes večer poriadne rušno. Nie len, že sa obe dvojice konečne poriadne zblížia, no čaká nás dokonca aj rozhodnutie a príchod novej dvojice. Tak čo? Kto pôjde podľa vás okúsiť realitu mimo kamier?

Najnovšia epizóda Lásky na chate bude plná noviniek. Čaká nás zblíženie sa oboch dvojíc. Timea nečakane pustí Sama do svojho osobného priestoru. Ktovie, či tomu dopomôže víno, alebo horúca voda vo vírivke!? Tak či onak, Samo bude šťastím celý bez seba. V druhej chate ostane Ružena taktiež prekvapená z Braňovho správania. Ten sa totiž zmení v priebehu sekundy a bude doslova ako vymenený! Nebude chýbať ani rozhodnutie. Jedna z dvojíc svoj pobyt na chate ukončí. Čo myslíte, ktorá? Odídu spolu domov ako pár? Sledujte už dnes večer!

Tešiť sa môžete aj na novú dvojicu. Na chatu prídu Mária Gašparová a Jakub Subčík. Obaja si vo svojich súkromných životoch prežili svoje a tak na chate dúfajú, že vystrelí Amorov šíp!

Na koho sa môžete už dnes večer tešiť?

Mária Gašparová

​Mária má 28 rokov a pochádza z Bratislavy. Na mužoch preferuje, ak majú bicepsy. Medzi horami a morom si vyberie dovolenku v teple pri mori a poteší ju napríklad večera doma pri sviečkach. S partnerom by chcela mať spoločný zmysel pre zábavu, cestovanie a očakáva, že sa budú navzájom podporovať. 

Láska na chate - Mária Gašparová Zdroj: TV JOJ

Jakub Subčík

Jakub má 39 rokov a pochádza z Plumlova v Českej republike. Je rozvedený a bezdetný. Do šou si prišiel hľadať partnerku, s ktorou by mal mať rozhodne spoločnú záľubu pre šport. Jakub by chcel partnerku, ktorá bude mať zmysel pre rodinu a rodinné zázemie a taktiež aj záľubu v cestovaní.

Láska na chate - Jakub Subčík Zdroj: TV JOJ

​Nenchajte si ujsť Lásku na chate každý pondelok o 22:50 a v stredu o 22:30 na JOJke!