Tibor tit

Ľudia ničia Tibora na sociálnych sieťach! Bráni sa!

Tibor si za správanie k Martinke vyslúžil poriadne ostré reakcie.

Finále Mama, ožeň ma bolo šokujúce a v niektorých momentoch až smutné. Hlavne vo Veľkej Pake sa situácia zvrtla zo dňa na deň, keď v jednú noc Tibor lákal nevinnú Martinku do postele a na druhý deň ju už hnusným spôsobom vyhadzoval na ulicu. Jednoduchá upratovačka nechápala, odkiaľ sa nabrala v karaoke spevákovi toľká zlosť a s plačom utekala späť do Žiliny.

Tibor si za svoje neospravedlniteľné správanie vyslúžil komentáre, ktoré sú neraz za hranou a Šamorínčan sa na ne rozhodol reagovať. „Baby vedia, prečo to tak bolo a kým to neviete, tak sa nečudujem, že ma urážate. Čudujem sa, že vám nie je divné, že každý zle dopadol,“ píše na sociálnej sieti. Ani tento komentár mu však nepomohol a aj jeho priatelia mu dávajú poriadne zabrať. Niektoré reakcie sú poriadne ostré až šovinistické. „Takú by som ti pridr**la, že by ťa zaliala krv, Maďar podr**ný,“ píše v komentári na sociálnej sieti jedna z jeho priateliek.

Isté je iba to, že si Tibor poriadne pokazil svoje meno a negatívne reakcie nebudú utíchať ešte veľmi dlho. Ako však sám hovorí, s obomi ženami udržiava kontakt dodnes, teda aj s Martinou: „Aby ste vedeli, s oboma babami držím doteraz kontakty!“ Či sú kontakty aj priateľské, už Tibor neprezradil.