Nové fotky najkrajších Sloveniek musíte vidieť: Ktorej misske to svedčí najviac?

Býva dobrým zvykom, že prestížna súťaž krásy Miss Slovensko má každý rok aj charitatívny rozmer. Hlasovaním o titul EVA Miss Sympatia nielenže podporíte svoju favoritku, ale aj prispejete na dobrú vec. Celý výťažok z hlasovania totiž putuje na dobročinné účely.

Finále súťaže Miss Slovensko sa blíži a atmosféra v kolektíve 12 krások už začína byť napätá. Nie kvôli nezhodám, ale čím viac sa termín 27. apríl približuje, tým viac si uvedomujú, že predstúpia pred celý národ a v priamom prenose. Mnohé z nich pritom nikdy nestáli na prehliadkovom móle a už vôbec nie pred kamerami. Kým o víťazke titulu Miss Slovensko rozhodne odborná porota, o držiteľke titulu EVA MISS Sympatia 2019 budú rozhodovať diváci a fanúšikovia dievčat.  ,,Veľmi dobre si na tento čas spomínam. Začína sa totiž ukazovať prvý pomyselný rebríček sympatií. Dievčatám ale radím, aby neklesali na duchu a vždy si povedali, že výťažok poputuje na dobrú vec a tak sú víťazkami všetky,“ hovorí ešte stále úradujúca Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová.

​Esemeskové hlasovanie je už spustené a potrvá až do posledných minút finálového večera. „Súťaž Miss Slovensko sa vždy snaží so svojimi finalistkami a ich fanúšikmi pomôcť tam, kde treba. Tento rok hlasujúci podporia nielen svoju favoritku, ale aj zariadenie pre seniorov CSS NÁRUČ Senior&Junior, ktorému sa budeme s dievčatami aj v budúcnosti venovať,“ uviedla riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Podporiť svoju favoritku môžete zaslaním prázdnej SMS na konkrétne špeciálne číslo vami vybranej finalistky:
Natália Hrušovská – 9501
Alica Ondrášová – 9502
Patrícia Junasová – 9503
Frederika Kurtulíková – 9504
Barbora Korcová – 9505
Tereza Turzová – 9506
Ivana Gromová – 9507
Michaela Budáčová – 9508
Ema Mészárosová – 9509
Michaela Čajková – 9510
Melissa Záteková – 9511
Terézia Jakubcová – 9512

Sledujte finálový večer Miss Slovensko 2019 už 27. apríla na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora