Posledná šanca prihlásiť sa na Miss Slovensko: TÝCHTO 10 vecí získate, ak postúpite!

Súťaž Miss Slovensko 2020 štartuje už o pár dní veľkým kastingovým semifinále, ktoré sa uskutoční 19. januára v Bratislave. Podmienkou je online prihláška, ktorú musia záujemkyne o postup vyplniť na stránke www.miss-slovensko.sk do polnoci 15. januára.

Prestížna súťaž krásy Miss Slovensko odštartovala svoj jubilejný 25. ročník hľadania tej najkrajšej Slovenky. Ak stále uvažujete, že by ste sa do súťaže prihlásili, no ešte ste o neurobili, máte poslednú šancu. Elektronické prihlášky totiž môžete posielať už len do 15. januára do polnoci. Okrem jednej zmeny zostávajú podmienky rovnaké ako v predchádzajúcich rokoch. Posunula sa len veková hranica možných adeptiek na titul Miss Slovensko. Dievčatá musia mať v deň finále, 25.apríla 2020, vek 18-25 rokov. Ostatné podmienky zostávajú nezmenené. Záujemkyne musia byť slobodné, bezdetné a mať slovenskú štátnu príslušnosť. Nemôžu mať výrazné tetovanie či plastické vylepšenia tela či tváre. Ak sa vám podarí uspieť a postúpite do finále Miss Slovensko 2020, získate TÝCHTO desať fantastických vecí:

1. Postup do TOP 12: Nové prostredie a inšpiratívni ľudia prinášajú vždy istý posun v živote. Možno je práve teraz čas prekonať samú seba a vystúpiť zo svojej komfortnej zóny.

2. Mediálny tréning: Postaviť sa pred kameru a pohotovo odpovedať na otázky novinárov či režiséra nie je vôbec jednoduché. Ale všetko sa dá. V súťaži Miss Slovensko sa o mediálne tréningy stará moderátorka TV JOJ Alexandra Pavlovič Hinková a verte, že za posledné roky pomohla všetkým finalistkám. Je to akčná žena a vie ako na to.

3. Exotická cesta: Celá finálová dvanástka pocestuje vďaka CK Hydrotour už vo februári do exotickej Gambie. Áno, bude sa aj nakrúcať, ale v prvom rade to bude teambuilding, na ktorom sa celý tím viac spozná a povie viac o ,,misii Miss”.

Finalistky Miss Slovensko 2019 Zdroj: Peter Staš

4. Top choreograf: Už niekoľko rokov je dvorným choreografom súťaže Miss Slovensko Peter Varady. Je obľúbeným členom projektu aj pre svoju trpezlivosť a trefné poznámky, ktoré si budete pamätať ešte dlhé roky. Pamätné sú jeho vety, ktoré povedal Miss Slovensko 2018 Dominike Grecovej ešte ako finalistke: ,,Dominika, ty nosíš opätky? Nie?! Tak začni!” Ona jeho radu poslúchla, jej vysoká postava dostala úplne iné držanie tela a napokon aj celú súťaž vyhrala.

5. Osobné poradenstvo: Finalistkám súťaže sú na všetkých oficiálnych akciách k dispozícii vizážistky značky Gosh Copenhagen na čele s Veronikou Huťkovou a kaderník Jirko Blatný so svojim tímom. Vždy poradia, pomôžu. Majú za sebou niekoľko hodín práce s predchádzajúcimi finalistkami, takže presne poznajú celú situáciu. Časový stres, obavy, ale aj nadšenie, keď z vás niekto urobí princeznú. Styling bude mať na starosti Alex Lindov a určite svoje povie aj riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik, ktorý sa fashion svetu venuje už niekoľko rokov.

6. Charita: Kto dostáva, mal byť aj dať. Súťaž Miss Slovensko bude aj tento rok spojená s charitatívnym projektom, o ktorom budeme informovať.  Vlani sa vďaka hlasovaniu o titul EVA Miss Sympatia pomohlo naším seniorom a samotná Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková pomáhala na všetky strany. Svoje skúsenosti chce odovzdať ďalej a každý tým môže len získať.

7. Etiketa: Aj tento rok finalistky absolvujú špeciálny workshop zameraný na spoločenskú etiketu. Veľa, skutočne veľa zaujímavým vecí sa dozviete od tých najpovolanejších. Aj s názornou ukážkou a verte, že vždy sa máme čo učiť.

Zdroj: MISS Slovensko 2019

8. Fotenie s Lukášom Kimličkom: Oficiálnym fotografom tohto ročníka je známy návrhár i fotograf Lukáš Kimlička. Toto je mimoriadna príležitosť stretnúť sa s ním osobne. Veď ktorá z nás by od neho nechcela fotku! Lukáš bude fotiť oficiálne portréty finálovej dvanástky i bilboard Miss Slovensko 2020.

9. Priamy prenos: Finálový večer Miss Slovensko 2020 bude aj tento rok vysielať TV JOJ a môže s ním byť spájané už navždy práve vaše meno a priezvisko. Vďaka súťaži Miss Slovensko zistíte, ako sa vyrába televízna dokrútka, spoznáte zaujímavých ľudí pri rozhovoroch, o zákulisí sa vám bude aj snívať. Ale hlavne, všetci budú v ten večer pracovať na tom, aby ste zažiarili a celú show si naozaj užili.

10. MISS WORLD: Dostať sa na túto svetovú súťaž krásy sa dá len vďaka projektu Miss Slovensko. Všetky predchádzajúce víťazky by o svojom mesiaci na tejto súťaži vedeli hovoriť hodiny. Po rokoch sú to krásne spomienky a veľkým plusom je, že Slovensku sa v posledných rokoch na tejto pôde mimoriadne darí.

Víťazka 25. titulu MISS SLOVENSKO získa postup na Miss World 2020, osobný automobil Hyundai i30 N Line, dovolenku pre 2 osoby v Ománe od cestovnej kancelárie Hydrotour, moderný 3-izbový byt na 1 rok v jednom z projektov spoločnosti ISMONT a viacero ďalších cien. Počas aprílového finále ale bude zvolená aj Miss International Slovakia 2020 a Miss Supranational Slovakia 2020.