Vyberte si svoju favoritku: Vďaka hlasovaniu za MISS SYMPATIA môžete vyhrať dovolenku!

Už v týchto dňoch môžete aj vy rozhodnúť o tom, ktorá zo sympatických finalistiek získa titul EVA MISS SYMPATIA 2023. SMS hlasovanie, do ktorého sa môže zapojiť široká verejnosť bude mať opäť aj dôležitý charitatívny odkaz!

Magazín Eva je tradične mediálnym partnerom súťaže Miss Slovensko. "Aj my podporujeme novú víziu súťaže, v ktorej sa hľadajú mladé ženské osobnosti. Práve tie majú väčšiu možnosť a vplyv na to, aby sa dalo pomáhať správne a viac," uviedla Eva Blahútová, šéfredaktorka magazínu EVA. Tá oceňuje najmä charitatívny rozmer projektu. Výťažok hlasovania poputuje pre potreby neziskovej organizácie Nie rakovine. Odborníci z organizácie pomáhajú onkologickým pacientom a ich príbuzným zvládnuť náročné situácie. Venujú sa aj prevencii rakoviny hrubého čreva, pľúc, pankreasu, prsníka a krčka maternice, pretože pri týchto ochoreniach samovyšetrovanie alebo vakcína proti HPV môže doslova zachrániť život. 

Fanúšikovia finalistiek Miss Slovensko 2023 môžu poslať svojej favoritke ľubovoľné množstvo hlasov na pridelené SMS číslo. Hlasovanie potrvá až do záverečných minút finálového večera Miss Slovensko, ktorý sa uskutoční 24. júna na TV JOJ. Ak pošlete SMS a zahlasujete, môžete vyhrať osemdňovú dovolenku pre dve osoby v Senegale od CK Hydrotour. Podporte vašu favoritku. Hlasuje sa formou SMS správ a každá z finalistiek má pridelené svoje špeciálne SMS číslo. SMS môžete poslať na číslo svojej favortiky od 15. mája do 24. júna 2023.

9971      Karolína Barancová
9972      Sonja Kopčanová
9973      Kinga Puhová
9974      Karolína Bazsóová
9975      Laura Weiterschütz
9976     Vanessa Gáborová
9977      Nina Nemčoková
9978      Romana Ugrayová
9979      Petra Siváková
9980      Vanesa Čuriková
9981      Alžbeta Bielková
9982      Daniela Vojtasov

Zdroj: TV JOJ

Cena SMS je 1,50 € s DPH. Službu zabezpečuje A SMS, s.r.o. Štatút súťaže nájdete na miss-slovensko.sk.