Boris Valábik ako moderátor Miss Slovensko? To zďaleka nie je všetko, čo vás vo finále čaká!

Prípravy na priamy prenos 27. ročníka súťaže Miss Slovensko sú v plnom prúde. Finalistky čaká 24. júna finálový večer, ktorého moderátorom bude premiérovo Boris Valábik!

Bývalý slovenský hokejista prijal úlohu moderovať priamy prenos finále Miss Slovensko. Boris je skúsený komentátor a moderátor, vie byť aj vtipný a oceniť ženskú krásu. Moderátorské duo doplní Marek Polomský, ktorý založil vlastnú zábavno-inšpiratívnu talkshow, kde spovedá úspešných ľudí z rôznych oblastí. Necháme sa prekvapiť, ako im s Borisom pôjde moderovanie Miss Slovensko!

PPorotu tradične tvoria ľudia z módnej brandže. Na jej čele stojí riaditeľ Miss Slovensko, Michaela Kováčika doplní šéfredaktorka popredných slovenských dámskych magazínov - Eva Blahútová, módna stylistka Mirka Dobiš, lekárky Lucia Piteková Merita Mazreku, Barbora Franeková, Miss Slovensko 2009, Pavol Kožík, generálny riaditeľ a majiteľ investičnej skupiny Proxenta, návrhár a fotograf Lukáš Kimlička.

Diváci sa v priamom prenose môžu tešiť aj na niekoľko špeciálnych vystúpení. Vo finálovom GALA programe vystúpi hviezda Adam Pavlovčin, charizmatický spevák-skladateľ, model a tanečník, známy svojím hlbokým basovým hlasom a pódiovou extravaganciou. Ďalej to bude tiež speváčka Emma Smetana a jej partner Jordan Haj, ktorí tvoria duet, ktorý onedlho vystúpi na finále Miss Slovenko!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)

 

Sledujte priamy prenos Miss Slovensko v sobotu o 20:35 na JOJke!