Michael Kováčik prezradil zaujímavosti o finalistkách Miss Slovensko 2023: KTO je jasná favoritka?

Zavŕšenie tohto ročníka Miss Slovensko nás čaká už túto sobotu večer na JOJke. Riaditeľ súťaže nám prezradil zaujímavé detaily o finálovej dvanástke!

​Pred niekoľkými mesiacmi predstavil riaditeľ súťaže Miss Slovensko víziu tohto ročníka. Výber dievčat nebol založený len na ich vonkajšej kráse, ale veľký ohľad brala porota aj na aktivity dievčat, štúdium, prácu, ich záujmovú činnosť. Čo sa týka krásy, už to dávno nie sú len miery 90-60-90, ale predovšetkým vyžarovanie danej osoby. Vo finálovej zostave preto nájdete nižšie dievčatá, tie so ženskými krivkami, ale aj finalistky s krátkymi vlasmi! 

Michael je na dievčatá veľmi hrdí. Pre nejednu z nich to bola premiéra na móle, pri profesionálnom pózovaní či napríklad v dávaní rozhovorov. Preto nedokáže ani jednu titulovať za tú najlepšiu. "Dnes viem, že to bola dobrá voľba a som si stopercentne istý, že sme vybrali osobnosti. Každá má, čo ponúknuť," prezradil Kováčik pre joj.sk. "Máme tu dievčatá ktoré boli prvýkrát na móle. Každá je iná, ale každá k tomu pristupuje zodpovedne. Je pre mňa dôležité, aby si vážili, že sú tu," povedal ďalej. Porota na kastingoch vybrala 12 finalistiek z viac než vyše tisícky dievčat z celého Slovenska. Už boli rozdelené dva tituly - Miss Hubert a Miss Press. Oba získala Daniela Vojtasová, finalistka s číslom 12. Ďalšie tituly a meno víťazky a dozviete počas finálového večera už túto sobotu na JOJke!

Nenechajte si ujsť finále Miss Slovensko v sobotu o 20:35 na JOJke!