miss sústredenie

„Missky“ sa pripravujú na veľkolepé finále: V Maďarsku sa učili chodiť!

Ladná chôdza je pre budúcu kráľovnú dôležitá.

Finálová dvanástka súťaže krásy Miss Slovensko 2014 sa počas tohto týždňa zúčastnila prvého sústredenia. Pod vedením riaditeľky súťaže Magdalény Šebestovej absolvovali v priestoroch kaštieľa Chateau Földváry náročné prípravy na svoj veľký večer. Jedným z bodov programu bol aj nácvik chôdze so šikovným choreografom Petrom Varádym.

Krásny mali celý čas k dispozícii aj relaxačné služby vo wellnesse Ayuspa, ktoré je ladené do francúzskeho novoromantického štýlu. Kto si však myslí, že dievčatá sa mohli po areáli voľne „promenádovať“, veľmi sa mýli. Priestory kaštieľa boli uzavreté len pre štáb Miss Slovensko. ,,Vždy sa tu cítime ako doma. Veľmi milý personál je nám k dispozícii 24 hodín a to je luxus, ktorý len tak nenájdete,“ pochvaľuje si riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.

O definitívnej víťazke sa rozhodne už 12. apríla v priamom prenose na televízii JOJ. V rámci prestížnej súťaže môžete o osude jednotlivých finalistiek rozhodnúť aj vy. Od 10. marca je totiž spustené hlasovanie o Miss Sympatia. Viac o tom, ako na to, sa dozviete tu.