Sexsymbol David Kraus je už na Slovensku: Ako sa pripravuje na moderátorský debut?

Zopakuje "faux pas" svojho otca?

Spevák, skladateľ, textár a herec v jednom. Tým všetkým je charizmatický David Kraus, ktorý si po sobote pripíše na svoje konto ďalšiu profesiu. Na veľkolepom finálovom večeri Miss Slovensko 2014 sa totiž postaví za mikrofón nielen preto, aby zaspieval, ale hlavne ako moderátor. „Ešte nikdy som z ničoho nemal väčšie nervy ako z tohto večera. Ale preto som aj do toho šiel, lebo som si povedal, že možno už nikdy taká výzva nepríde. Týždeň budem moderovať na hoteli, a potom sa uvidí. Je to veľký adrenalín,“ povedal pre joj.sk s úsmevom vyhlásený český sexsymbol.

 Sobotňajší večer bude pre Davida moderátorským debutom a priznal, že si od svojho otca Jana Krausa vypýtal aj rady, „ako na to“. Ten totiž už finále Miss Slovensko moderoval a divákom sa okrem iného do pamäti zapísal aj svojím pádom do útrob pódia.Môj otec tam mal taký slávny pád, takže toto je taká štafeta. Dal mi rady, ako to robiť. Ale bol pokojný, keď mi to vravel. Ale prenos určite pozerať nebude, lebo na to nemá nervy. Takže mi dal rady a od neho som šiel rovno sem. Mám taký týždeň na koncentráciu a na to, aby som sa pripravil. Čo sa dá naučiť, sa chcem naučiť,“ tvrdí spevák.

 David sa okrem moderovania určite teší aj na dvanástku najkrajších žien Slovenska, pretože priznal, že Slovenky sú najkrajšie ženy na svete celkovo. „Veľmi ma prekvapilo, že na tých fotkách sú mladé dievčatá. Keď som ich tu dnes videl, takto oblečené, tak vyzerajú ako dámy a pôsobia oveľa vyspelejšie, než som si myslel,“ povedal Kraus tajomne.

Ktorá z dvanástich finalistiek sa stane novou Miss Slovensko pre rok 2014 sa dozviete už v sobotu na televízii JOJ v priamom prenose.