Pozrite sa, aké šaty si zajtra oblečú finalistky Miss Slovensko 2014!

Všetky outfity pochádzajú od výnimočných návrhárok.

Finálový večer Miss Slovensko 2014 bude nielen posledným krôčikom k nájdeniu novej kráľovnej krásy, ale aj veľkou módnou šou. Dvanásť krások sa predvedie v množstve stylingov a modelov v rámci šiestich kolekcií. Zaujímavé je, že na viac ako polovici noblesných a trendových kúskov sa podieľali bývalé víťazky a finalistky Miss Slovensko. Konkrétne ide o Vladimíru Hreňovčíkovú, Luciu Povrazníkovú, Romanu Škamlovú, Máriu Zelinovú a Simonu Brnovú Slobodníkovú.  Tým zoznam „missiek“ zďaleka nekončí. Na grafike a dizajne kolekcie Candy Land od módnej značky NUPPL sa podieľa bývalá finalistka Jessica Šimonfyová. Zvodnú a sexi spodnú bielizeň zase do súťaže priniesla finalistka Miss Slovensko 2002 Veronika Dragulová.

 Je teda evidentné, že súťaž Miss Slovensko nie je len o kráse, ale aj o schopnostiach či samostatnosti jednotlivých dievčat. „Dnes sú to šikovné podnikateľky a svojou účasťou v tomto projekte dokazujú, že na súťaž Miss Slovensko sa jednoducho nezabúda. Vytvorili sme si takú misskovskú rodinu a tešíme sa na ďalšie šikovné dievčatá,“ nadchýna sa riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová, ktorá vyhrala Miss Slovensko 2006.

To, ako vyzerajú posledné prípravy a nácviky finálového večera, si môžete pozrieť vo fotogalérii. Aké šaty si oblečie na finále Magdeléna Šebestová, sa dozviete v priloženom videu.