Kuchárske talenty, o ktorých ešte budete počuť: Kvôli súťaži obetovala more krvi!

Pozrite si nové tváre zo Šamorína.

Kastingy do novej relácie, ktorá je nielen o varení, ale najmä o rodine, súťažení a zábave, sú v plnom prúde. Uplynulý týždeň sme k vám boli opäť viditeľne bližšie hneď na štyroch miestach. Kuchárske talenty sme hľadali vo Veľkom Mederi, Šamoríne a na dvakrát v Bratislave. Vybrali sme sa priamo za vami na tie najfrekventovanejšie aj menej frekventované miesta, na ktorých sme našli množstvo šikovných dvojíc, ktorým sme zadali úlohy vo varení jedál za čo najkratší čas. Keďže išlo najmä o zábavu, niektorým z nich sme zadali úplne jednoduché úkony, ako napríklad nakrájať zemiaky, cibuľu či cesnak za čo najkratší čas.

Aby ste na vlastné oči videli, ako to na našom kastingu vyzerá, prinášame vám reportáž a autentické zábery zo stredajšieho kastingu na šamorínskom kúpalisku Elements resort. Spolu s moderátorom Miňom Urbaníkom sme sa vybrali priamo do davu ľudí, kde sme oslovovali viacerých z vás. Po krátkom čase sa nám podarilo nájsť súťažné dvojice. Svoje sily v krájaní zemiakov si napokon pomerali mama Tina s dcérou Peťou a mama Jarmila s dcérou Sárou. Súboj sa nezaobišiel bez menších poranení, čo však porezaná Sára zobrala športovo: Keďže som pravidelný darca krvi, rozhodla som sa pokračovať, aj keď mama chcela prebrať štafetu. No ja som súťaživý typ.“ Menšie zranenie rozhodne stálo za to, pretože nakoniec si odniesli víťazstvo. Nikto z účinkujúcich však neodišiel domov s prázdnymi rukami a obe talentované dvojice postupujú priamo do vysielania zábavno-súťažnej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. Už teraz sa tešíme na recepty a zábavu, ktoré nám ukážu pred televíznymi kamerami. 

Nová relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja nie je len o varení, ale najmä o rodinnej súdržnosti, súťaživosti a nečakaných situáciách, ktoré vznikajú počas varenia jedál za čo najkratší čas. Zábava je o to väčšia, že priamo k vareniu sa dostane len jeden z dvojice mama, syn alebo mama, dcéra. Mama jedlo nevarí priamo, no má nezastupiteľnú úlohu v tom, že svoje dieťa, podobne ako u seba doma, inštruuje cennými radami a je takisto zodpovedná za to, aby kuchárske veľdielo dopadlo čo najlepšie. Navyše víťazí si domov odnesú rovných 500 eur! Reláciou nás bude sprevádzať Milan Zimnýkoval.

Pozrite si, ako to na našich kastingoch prebiehalo. Neváhajte sa zúčastniť ďalších. Sledujte televízny web JOJ.SK a budete pravidelne informovaní o novej zábavno-súťažnej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja!