Prekonáte vo varení našich súťažiacich? Všetky recepty z obrazovky nájdete na jednom mieste!

Zažite akciu a zábavu aj u vás doma.

Moja mama varí lepšie ako tvoja nie je len o nespútanej zábave, akčných situáciách, ale najmä o varení a originálnych receptoch. Každá súťažná dvojica si do súťaže priniesla vlastné originálne a hlavne obľúbené recepty, ktoré varia doma najradšej. Z nich sme im tajne vybrali jeden, ktorý potom v súťaži museli uvariť za extrémne krátky čas. Najväčším problémom však bola úvodná minúta. Za taký krátky čas museli zohnať v našej televíznej špajze všetky potrebné ingrediencie. Nie pre všetkých to bolo jednoduché, keďže každá surovina bola uložená niekde inde. Mnohým dvojiciam tak chýbali často aj základné suroviny, bez ktorých sa recept zaobíde len ťažko. Nasledujúce kuchárske minúty tak boli u niektorých dvojíc skôr o improvizovaní ako o varení.

Z chaotického varenia vám tak miestami mohli ujsť informácie o všetkých potrebných ingredienciách či o postupe prípravy. Preto sme sa rozhodli priniesť vám tesne po odvysielaní každej časti všetky recepty, ktoré súťažiaci v daný deň varili. Okrem toho tu nájdete aj autentické video zo súťaženia konkrétnej dvojice.

Z úvodného týždňa tu nájdete tieto recepty od Hetešovcov, Dávidovcov, Ďuratných, Mikušových i Csonkovcov:

Kurací perkelt pani Martušky s haluškami
Zbojnícke halušky s kapustou a mäsom
Rybacie fašírky a zemiaky s tymiánom
Slepý guláš podľa Hetešovcov
Jožkov vyprážaný patizón
Vločkové placky s cviklovým šalátom
Trhaná lokša od babičky
Palacinky

Sledujte pravidelne sekciu Recepty na našej stránke Varenie.joj.sk a neunikne vám žiaden z našich receptov. Potom je už len na vás, pre ktorý z nich sa rozhodnete. Vyskúšajte si, aké by to bolo súťažiť v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja. Dobrú chuť!

Ak ste zmeškali tohtotýždňové epizódy v televízii, nájdete ich všetky v ARCHÍVE zadarmo.