Moderátor spomína na prvé časti s Jožkom: Od prvej chvíle v ňom videl jasný herecký talent!

Na Jožka sa len tak ľahko nezabúda.

Kulinárska relácia odštartovala pred necelými dvoma týždňami vo veľkom štýle. Hneď v prvej časti sme mali tú česť spoznať mimoriadne zaujímavú rodinku Hetešovcov, ktorá bola studnicou zábavy ešte ďalšie dva dni. Jožko s mamou Martou však pobavili nielen celé Slovensko, ale aj televízny štáb počas nakrúcania a najmä moderátora, Milana Zimnýkovala. Spýtali sme sa ho, či už zhliadol sám seba v novej relácii. „Samozrejme, musel som pozerať, je to moja povinnosť. Aj sa teším, ako to nakoniec vyzerá, pretože my sme tu strávili dlhý čas a viem, ktoré veci sa diali pomimo. Materiálu je dosť, pretože Jožko je záruka,“  priznal moderátor.

Na Jožka si doteraz spomína len v tom najlepšom duchu, spoznal ho dokonca ešte pred nakrúcaním. Prvýkrát ho videl na kastingu s mamou Martou a už vtedy si uvedomil, že tento chlapec musí prísť. Napokon bol veľmi rád, že sa objavil hneď v prvej časti. Mladý talentovaný kuchár je podľa neho aj dobrý herec: „Tam sa to strieda s tým, že je úprimný a chvíľu hrá, pretože sú tu kamery, a potom dostane stres a kričí: Ne! Myslím si, že časť je taká, že niektoré veci si pripravili, ale časť je aj taká, že presne tak to vyzerá aj u nich doma.“ Moderátor je rád, že napokon prežil aj špecialista aj všetci tí, čo ochutnávali štipľavú papriku. „Ešte teraz mi odchádza hlas, keď si na to spomeniem,“ spomína moderátor na povestný paprikáš s poriadnou dávkou papriky.

Tajomstvo jeho výhry spočíva podľa Juniora okrem talentu aj v šťastí začiatočníka a na druhej strane mu k tomu nechcene pomohli aj jeho súperky: „Dievčatám z Oravy to zas na druhej strany celkom nevyšlo, lebo základ je dobrý nákup v našej špajze,“ dodal obľúbený moderátor. A ak by ste si mysleli, že počas nášho rozhovoru mal na sebe povestnú Jožkovu rukavicu, mýlite sa. V relácii boli použité dve rukavice a Jožko mal tú druhú.

Moja mama varí lepšie ako tvoja pokračuje s premiérovou epizódou opäť dnes o 17:55 na JOJke!