Dramatický pád, ktorý ju mohol pripraviť o kariéru: Kuchárke Simonke úvod nevyšiel!

So strachom v očiach musela zvládnuť nemožné.

Ako v každej inej, aj vo včerajšej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja, sa objavili usilovné dvojice, ktoré sa snažili šikovnými rukami pretvoriť vlastné recepty na zázrak a zabojovať tak o výhru 500 eur a ďalší postup v súťaži. Včerajšie dvojnásobné víťazky, Denisa a dcéra Simonka, bojovali s cestovinami s údeným bôčikom proti súperkám, Milke a krstnej dcére Janke, odetej v detvianskom kroji, všetkými možnými silami. Hoci Simonka toto jedlo priam miluje, predsa bolo pre ňu veľkým prekvapením. V živote varila len zopár receptov, bohužiaľ, tento medzi nimi nebol.

Sympatické mladé dievča však nevykročilo do varenia tou správnou nohou, a to doslova. Hneď od začiatku mala pri zháňaní ingrediencií v našej televíznej kuchyni značné problémy. Suroviny hľadala a zbierala tak rýchlo, až jej neustále padali z rúk. Ich súperky z Podpoľania sa v sekunde potešili: „Padá jej to, grambľavá je!“ Nanešťastie, neostalo to len pri páde fľaštičiek, ale v rýchlom tempe sa Simonke tak skrížili nohy, až so všetkými surovinami v zástere a dvoma fľaštičkami oleja spadla na zem.

Ani rozbitá olejová fľaša a ani zamastené rifle jej nezabránili v tom, aby pokračovala ďalej v zbieraní ďalších ingrediencií. Keď som sa šmykla a zdvihla, tak som hneď ešte utekala do chladničky, lebo som len tak začula, že mama ešte kričí, paradajky,“ priznala sa mladá kuchárka. Pád vyzeral skutočne dramaticky, nebál sa len Junior, ale hlavne mamina Denisa: „Ten pád mojej dcéry bol veľmi dramatický, lebo ona potrebuje nohy dennodenne, keďže je profesionálna tanečnica. Našťastie sa nikomu nič nestalo a šťastie predsa len prišlo na stranu Suchovských, keďže s cestovinami porazili svojich detvianskych súperov.

Pozrite si akčné varenie Suchovských v našom archíve zadarmo. Moja mama varí lepšie ako tvoja pokračuje s premiérovou epizódou opäť dnes o 17:55 na JOJke! 

Ak ste zmeškali posledné epizódy v televízii, nájdete ich všetky v ARCHÍVE zadarmo.