Mama si dcéru pred svadbou poriadne otestuje: Je hodná na vydaj?

Pravá nevesta sa musí vedieť v kuchyni obracať.

Lhotovci sú pojem a po ceste víťazov idú vo veľkom štýle už od stredy. Na konte majú zaslúžené tri víťazstvá, v ktorých rozhodne nemienia prestať. Dnes večer sa im bude snažiť prísť do cesty nová rodina, v podobe maminy Jarmily a dcéry Sáry Braunových, pôvodom z Bratislavy. Súboj bude aj dnes mimoriadne náročný a vyhrať proti Hele a Mirkovi o to komplikovanejšie. Pre Braunových nebude jediným cieľom vyhrať 500 eur, ale najmä otestovať si budúcu nevestu, ktorej svadba je už na spadnutie. „Dcéra sa chce vydávať, tak by som chcela vyskúšať, či by vedela aj vo svojej domácnosti niečo navariť,“ prezrádza nám mamina Jarmila dôvod, prečo sa prihlásili do Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Sára však rozhodne nebude ľahkým súperom pre Lhotovcov, keďže s varením má odmalička bohaté skúsenosti. Ona vie variť, lebo od detstva sa motala v kuchyni a s bratom nechceli chodiť do školskej jedálne, tak som im povedala, že si musia doma sami variť, lebo ja na to nemám cez týždeň čas,chváli dcéru mama Jarmila. Do relácie si prichystali tie najrozmanitejšie jedlá, ktoré varia doma najradšej a všetkým chutia. Jedlá ako nevestina fazuľa, Ďurova chlebovica či čizmánske halušky sú už z názvu zárukou dobre chuti.

Voči Lhotovcom a ich trojnásobnej výhre majú síce veľký rešpekt, no Sára si je istá, že jej mama varí určite lepšie a že ich rozhodne pošlú domov. Ich najväčšou zbraňou budú dobré ingrediencie a komunikatívnosť. Už dnes večer uvidíme, či to bude na silných súperov, Helu a Mirka, stačiť.

Sledujte súboj Lhotovcov a Braunovcov už dnes podvečer o 17:55 na JOJke!