Náš nový talent má o budúcnosti jasnú predstavu: Poznáme jeho tajný sen!

Bude súvisieť s gastronómiou.

Šikovná dvojka, ktorá porazila aj štvornásobných víťazov Suchovských, pokračuje vo svojich víťazných počinoch aj naďalej. Už včera sme vám bližšie predstavili rodinu Lhotových. Mama Hela je skutočná žena činu, ktorá aktívne varí už od dvanástich rokov. Všetky recepty si vymýšľa sama a varenie ju nesmierne baví. Niet teda divu, že tento vzťah k príprave pokrmov vyústil do vydania vlastnej kuchárskej knihy. Jablko nepadá ďaleko od stromu, preto ani jej syn Mirko na varenie nezanevrel a hoci je ešte mladý, v kuchyni si to takisto užíva plnými dúškami.

Obaja skvelí kuchári nás zaujali už na bratislavskom kastingu na Magio pláži, kde sme sa spýtali Mirka na jeho kuchárske zručnosti a sny. Hoci by nechcel po vzore maminy vydať vlastnú kuchársku knihu, jeho sen má taktiež veľa spoločné s gastronómiou. „Môj životný sen je mať reštauráciu alebo diskotéku. Doobeda by to bola skôr reštaurácia a večer sa to celé premení na diskotéku,“ pochválil sa so svojím veľkým snom budúci majiteľ, ktorý by občas predsa len neostal len v kancelárii, ale svojim zamestnancom by sem-tam ochotne s varením pomohol.

Mladý kuchár sa naučil variť po vzore svojej maminy postupne už v útlom veku. Dnes sa už ničoho nebojí a trúfa si prakticky na všetko. Veľakrát si varím sám doma, mamina cestuje za prácou do Rakúska, tak nás nechá doma samých. Mám súrodencov, takže celá úloha varenia spadá na mňa,“ prezrádza Miro, ktorý je dôkazom toho, že tie najlepšie veci nás naučí sám život. 

Sledujte ďalšie skvelé výkony Lhotovcov aj dnes v premiérovej časti Moja mama varí lepšie ako tvoja už o 17:55 na JOJke!

Ak ste zmeškali posledné epizódy v televízii, nájdete ich všetky v ARCHÍVE zadarmo.