Krvavý súboj Habovcov so Srbmi bol na nože: Súperov poslali do nemocnice!

Ani Dávid však neobišiel naprázdno.

Piatkový súboj medzi Habovcami a Patakyovcami-Markovičovcami bol poriadnym krvákom. Nikto síce našťastie neprišiel o zdravie ani o prsty, no veľa k tomu nechýbalo. Proti Habovcom tento raz súťažila ďalšia temperamentná dvojica so srbskými koreňmi, čo sa prejavilo nielen v zvláštnych cudzojazyčných hláškach, srbskom rape, ale i podivnom krájaní cibule. Vilo sa nemohol pozerať na to, ako 23-ročný Adrián krája cibuľu na velikánske kusy, pričom sa príliš netrápil ani s vyhadzovaním šupiek do odpadu. A práve krájanie cibule sa mladému Srbovi stalo osudným, keď si nechtiac zarezal nožom do prostredníka. „Stalo sa to pri cibuli, zrazu som videl, že ide krv,“ priznáva Adrián. Práve tento krvavý incident rozhodol ďalšom priebehu ich varenia a mohol sa negatívne podpísať na konečnom výsledku. „Uškodilo to, kvôli tomu mäsu, možno by bolo lepšie dopečené a lepšie by to vyzeralo,“ sklamane dodáva mladý „polosrbský“ kuchár. 

Zlatý klinec však ešte len prišiel v druhej polovici relácie, keď sa niečo podobné pritrafilo aj mladému Habovi. Tu zas nožom schytali jeho dva prsty. „Mne sa to stalo pri škrabaní zemiakov, troška som zaškrabol a v tej chvíli a rýchlosti som ani necítil, že sa niečo stalo,“ hovorí Dávid o nečakanom druhom krvavom incidente počas jedinej epizódy. Oboch súťažiacich našťastie pohotovo ošetril náš zdravotný asistent, Junior, a všetci mohli spokojne dovariť.

Dávid si však, na rozdiel od Adriána, nemyslí, že mu zranenie akokoľvek uškodilo vo výslednom diele. Nebojí sa ani svojho ďalšieho účinkovania v našej relácii. „Prelepím to, umyjem a ide sa ďalej. Ja to nemám také hlboké,“ dodáva druhý zranený, Dávid. Adriánova cesta tak síce nasledovala do nemocnice, no do budúcna sa chce prihlásiť znova. Možno sa tak stretne opäť s Habovcami, ktorí, zdá sa, len tak ľahko nemienia skončiť. 

Pozrite si piatkovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja v našom archíve úplne zadarmo!