Keď sa videli v televízii, neverili vlastným očiam: Šokovali ich intrigy súperov!

Havranovci spomínajú na svoje televízne začiatky.

Po minulom víkende sme sa v televíznej kuchyni rozlúčili so zábavnou rodinkou Bučkovcov, no ich súperi, nemenej akční Habovci pokračujú v našich špeciáloch ďalej. Dnes sa však proti nim postavia noví súperi, Andrea a Andrea Havranové. Tých si všetci pamätáme ešte z augustových epizód. V piatej časti porazili Mišku Mikušovú, známu to nákupnú maniačku a kuchárku v jednom, no v šiestej epizóde už nestačili na spevácke duo dievčat Suchovských. Varenie Andrey Havranovej bolo skutočne pamätné. Po odkrytí kreviet ako tajnej ingrediencie bola z receptu zhnusená. Zdesenie, bohužiaľ, neustúpilo ani s odrátavajúcimi sa minútami a krevety napokon ani neochutnala. „Ale ja krevety nejem. Fuj, veď to bude hnusné! Je to vo mne. Nejem morské plody, nejem mäso, nemohla som to spraviť,“ obraňovala sa vtedy znechutená kuchárka. Na ich povestné varenie si spomína aj Vilo Habo: „Sledoval som ich vtedy, ale tam to tiež vyzeralo tak, že sa stresujú obe navzájom. Už si nespomínam, aký recept mali, ale bolo to také chaotické varenie.“ 

Dnes sa opäť budú musieť popasovať s novými receptami, hoci medzičasom si už môžu zobrať všetky potrebné suroviny. „Pravidlá boli teraz inakšie troška, čo sa nákupu týka, bolo to také voľnejšie a nemali sme strach, že nám budú chýbať nejaké ingrediencie. Ale tlak ostal ten istý, takže panika a stres,“ pochvaľuje si mamina Andrea účinkovanie v špeciáli.

Keď sa obe súťažiace videli v televízii, dcéru Andreu zaskočili najmä reči, ktoré o nich viedli súperi. „Prekvapili ma súperi, lebo ja som nevedela, čo rozprávajú. Ale potom, keď som ich videla na obraze, tak ma dosť zamrzelo, že sme neboli také kritické voči nim. Na druhú stranu, ony zas nemuseli byť také kritické voči nám,“ dodáva sklamaná mladšia Andrea. Dnešní súperi však budú ešte náročnejší. Ako to teda dopadne? 

Sledujte špeciál Moja mama varí lepšie ako tvoja v dueli medzi Habovcami a Havranovcami už dnes večer o 20:35 na JOJke!