Sklamaný Vilo reaguje na Andrein vztýčený prostredník: Takto sa správa dáma?

Samotná aktérka to však vidí inak.

Včerajší prvý duel medzi Habovcami a Havranovcami v špeciálnom vydaní Moja mama varí lepšie ako tvoja bol plný napätia, akcie a vypätých situácií, ktoré nečakal absolútne nikto. Všetci sme si už zvykli na Vilov temperament a situácie, kedy sa snaží v dobrom duchu poradiťspoza skla vlastným súperom. Havranovcov však vstupovanie Habovcov do ich varenia poriadne vytáčalo, až sme sa napokon stali svedkami Andreinho nešportového správania. „Ja som sa snažila nevnímať, čo vraví a zostať v mojej komfortnej zóne. Keď toho bolo veľa, tak som zareagovala,“ vysvetlila dôvod, pre ktorý napokon Andrea Vilovi ukázala vztýčený prostredník. Takúto reakciu Vilo rozhodne nečakal a veľmi sa napálil: „To jedlo nech sem ani nenosí, nechcem to ochutnať, ten grc. Nenos to sem, lebo ti to hodím nazad! Toto sú čo za ľudia, fuj! To Heteška je tvoja pani!“

Vilo, ktorý už bol ledva schopný ochutnať ich jedlo, potom prezradil, že gesto, ktoré ho veľmi sklamalo, by urazilo každého človeka. „Keď sa chce hrať na dámu, nech je aspoň slušná. Je krásne oblečená a takéto gesto dám na kameru, tak dovi,“ neskrýva svoje rozčarovanie Vilo, ktorého najviac sklamala práve staršia Andrea. „Dcéra sa zdá byť úprimná, ale matka sa na niečo hrá a vkuse nám hádže pod nohy polená. Nejde ti to hranie!“ dodáva sklamane Dávidov otec.

Autorka tohto nešportového gesta si však stojí za svojím, keďže splnilo svoj účel a Habovci po čase stíchli. „Aj keď nemôžem povedať, že som hrdá na to, že som takto vypenila, normálne to človek nerobí, ale tu je iný svet,“ vysvetľuje Andrea, ktorá nechápe, prečo sa Vilo urazil. „My sme sa tiež mohli uraziť, kadečo sme počuli odtiaľ, úroveň ostala na obidvoch stranách rovnaká,“ dodáva.

Sledujte špeciál Moja mama varí lepšie ako tvoja medzi Habovcami a Havranovcami aj dnes večer o 21:20 na JOJke!