Malý Maxo schoval do vrecka všetkých: Konečne mohol rodinu dirigovať on!

Najmladší člen rodiny je skrytý talent.

Spojenie dvoch úspešných zábavných projektov bude dnes večer znamenať dvojnásobnú zábavu. Do celebritnej výzvy zavíta kompletná rodinka z komediálneho seriálu NAŠI. Variť budú v skutočne netradičnej zostave. Lujza s Majom proti ich trom „synom“ bude zárukou vyrovnaného duelu. Ďalším prekvapením je aj malý Maxo, ktorý bude zo stolčeka dirigovať ostatných troch chalanov. „Bolo to super, sranda a Maxo je veľmi skúsený a ide mu to, nech pokračuje vo varení. Nebol až taký zlý na nás, aj keď sa možno snažil. Išlo mu to koordinovať nás,“ chváli svojho kamaráta David.

Maxo je však už dlho známy ako skvelý kuchár a labužník. Niet divu, že počas nakrúcania seriálu NAŠI najviac zo všetkých vyjedal z tanierov práve on. „Nebol som stále hladný, no keď nám to dali, tak som to zjedol,“ smeje sa predstaviteľ Samka, ktorému najviac chutí kuracina naprírodno so zemiakovou kašou. Práve pre jeho skvelé kuchárske zručnosti nás zaujímalo, či sa plánuje vareniu venovať aj profesionálne. „Už som nad tým niekedy premýšľal, ale viac by ma bavilo strihanie a robenie efektov. Myslím, že by mi to ani moc nevyhovovalo byť kuchárom. V reštaurácii musíte jedlo urobiť dobre a keď sa nepodarí, tak do vás ľudia nakričia,“ vysvetľuje Maxo.

Sledujte varenie veselej rodinky zo seriálu NAŠI v celebritnej výzve Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 21:10 na JOJke!