Zaslúžený oddych prišiel až po roku: Juniora čaká svätý pokoj a plný úväzok v rodine!

Už teraz sa však teší na nové epizódy.

Leto sa každému z nás spája s vytúženým oddychom, na ktorý sme sa tešili prakticky celý rok. Inak to nie je ani u nás v televízii, kedy si dávajú mnohé z našich formátov letnú prestávku. S nimi si konečne oddýchnu aj ich hlavní protagonisti. Presne ako moderátor relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja Milan „Junior“ Zimnýkoval, ktorý nás sprevádzal od 17. augusta 2015 viac než 200 časťami a stovkami receptov, čo je viac než obdivuhodný výkon.

Okrem toho moderoval aj veľkolepú šou Česko Slovensko má talent a mnohé ďalšie projekty vrátane moderátorstva v rádiu. O to viac si teraz užíva zaslúžené týždne oddychu. „Potrebujem si oddýchnuť na to, aby som sa ešte viac tešil. Do určitej miery to bola pre mňa motivácia,“ hovorí obľúbený moderátor, ktorý sa počas posledného nakrúcania Mojej mamy radšej nesnažil odpočítavať minúty, aby mu neprišlo ešte viac smutno.

Celý júl ho napokon čaká svätý pokoj, a to až do začiatku augusta, kedy sa opäť začíname nakrúcať nové epizódy tejto relácie. „V júli budem spať nie do 5:24, ale do 6:14, ak má dcéra nechá. Rádio nemám, len minimum práce,“ prezrádza Milan. Rodinná dovolenka sa vraj bude odohrávať najmä „na malte“ v poriadnom pracovnom tempe. "Budeme meniť okná meniť, podlahu, skriňu a potrebujeme aj nové koberce,“  dodáva moderátor. Juniorovi tak prajeme čo najviac oddychu v kruhu rodiny, aby sa opäť vrátil plný energie do nových epizód Mojej mamy. 

Všetky epizódy relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja nájdete aj v našom bezplatnom archíve!

Autor: Ivan Paško