Sklamaná Hela po druhýkrát končí v Mojej mame: Naše jedlo nemalo prehrať!

Kam povedú jej ďalšie kroky?

Raz to prísť muselo aj po druhýkrát. Včera večer sme sa v Mojej mame po siedmich epizódach rozlúčili so skvelými receptami Hely Imgagbe Lhotovej, ktorá súťažila so synovcom Filipom. Ich batatové placky nepresvedčili špecialistku Zuzku Sabolovú, ktorá dala prednosť súperkiným špenátovým cestovinám. Helu toto rozhodnutie sklamalo. Najväčší nedostatok vidí v príliš krátkom čase na prípravu. "Ja by som to dala na remízu. Na výhru naše jedlo určite nebolo, no na remízu áno. Oni tam mali použité veľmi veľa spáleného cesnaku, tavený syr, ktorý by vôbec nemal ísť na cestoviny. Zlý výber surovín,zhodnotila ostrieľaná kuchárka včerajšie výkony. 

Nedostatky však, samozrejme, vidí aj v ich plackách, respektíve placôčkach, ako ich Zuzka nazvala. "Naše jedlo nebolo dotiahnuté, nedali sme normálnu placku s normálnym krémom a nebol tam ani údený losos. Chýbal tam losos a kôpor," priznáva Hela s Filipom. Napriek tomu si však myslia, že jedlo súperov bolo príliš obyčajné na výhru. 

Zo súťaže však napriek všetkému obaja odchádzajú so vztýčenou hlavou a Hela dokonca nevylučuje, že sa v našej relácii ešte v budúcnosti objaví. Ak by sa znova rozhodla vrátiť, pravdepodobne by zavolala svoju maminu. "Potom by sa ukázalo, ako ja sama varím, to už by inak fičalo a bola by to iná parketa. Prišla by som asi o hlasivky, pretože s maminou by sme sa stále hádali," smeje sa Hela. O rodine Lhotovcov tak zrejme ešte budeme počuť. Dnes večer zas uvidíme, ako si poradia ich premožiteľky Lea s nádejnou nevestou Ľubicou. 

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!