Haklovej konkurencia v súboji rýchlych úst: Na tú ženskú sa nechytám, ide ako cirkulárka!

Prekonať Moniku bolo doteraz priam nemožné.

Odvčera máme opäť o zaručenú zábavu postarané. K ostrému jazyku Záhoráčky Ley pribudla ďalšia lavína slov spolu s kontroverznou Monikou Haklovou a synom Filipom. Temperamentnú Leu prekvapí skutočne máločo, no Monikin príchod ju celkom dostal. „Nečakala som, že nám dajú dve tak náročné súperky, najprv Hela a potom Monika. Náročná súperka je najmä čo sa týka rečí,“ hovorí o svojej novej konkurencii Záhoráčka. 

Samotná Monika je známa svojou nezastaviteľnou spúšťou slov a len málokto má proti nej šancu. Lei sa to však predsa len podarilo a to Haklová rozhodne nečakala. Ona ide ako cirkulárka. Ja rozprávam veľmi rýchlo, až to nie je zrozumiteľné, na čo ma aj Filip upozorňoval. Nestáva sa to často, aby niekto rozprával ešte rýchlejšie, no teraz to bola ukážka, že taký niekto existuje,“ hovorí prekvapená Monika.

Spomíná Lea dala Monike za pravdu.Ja väčšinou zvyknem rozprávať veľa a ľudí tým zaskočím. Áno, dá sa ešte rýchlejšie rozprávať než ona. Je to súboj rýchlych úst, no treba aj ručičky a hlavu používať. Potrebujem toho veľa povedať, aby som toho veľa stihla,“ objasňuje Lea. Čo iné jej aj zostáva, keď doma i v práci musí komandovať samých chlapov. Niet teda divu, že ani Junior pri nej nemá šancu. 

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!