Miška s Tomášom prepisujú históriu: Najprv porazili Habovcov, teraz tromfli ich rekord!

Čo však hovoria na negatívne komentáre?

Podarilo sa im niečo, o čom nesnívali ani v najlepších snoch. Miška s Tomášom tromfli doterajší rekord Vila a Petra Habovcov, ktorý bol 27 epizód. Dnes ich totiž uvidíme už po rekordný 28. raz. Miška je o to šťastnejšia, že doteraz nevedela takmer vôbec variť a účasť v relácii je pre ňu zároveň akýmsi kurzom varenie. Obaja však berú svoj rekord s absolútnou pokorou. „S jedlom rastie chuť, ale nemôžeme tu zostať do konca roka či života. Vážil som si každú jednu epizódu, kedy sa nám podarilo postúpiť. V prvom dieli sa nám poradilo vyradiť Vila s manželkou. A že sme to potiahli až tak ďaleko, v tom je tiež určitá symbolika,“ myslí si Tomáš.

Mišku sme na začiatku poznali len ako amatérsku kuchárku, ktorá vedela pripraviť maximálne jednoduché cestoviny. Po vyše mesiaci sa však vo varení posunula na úplne iný level. Napriek tomu však stále nemá vážnejší dôvod na to, aby vyvárala vo veľkom. „Keď si nájdem niekoho, pre koho budem chcieť variť, určite to nebudú už len cestoviny. Tým, že som dosť zaneprázdnený človek, nemám čas vystávať pri hrncoch a variť. Keď budem musieť, tak to dám a keď nie, tak sa ozvem Tomášovi,“ smeje sa Miška, ktorá by už v súčasnosti dokázala variť aj bez Tomášovho dirigovania, akurát by potrebovala oveľa viac času.

Mladú a sympatickú kuchárku už spoznávajú aj ľudia na ulici. Zatiaľ to boli vždy príjemné reakcie. Oveľa horšie to však je už na Facebooku Mojej mamy, kde sa Miške a Tomášovi zdá, že prevládajú skôr samé negatívne komentáre: „Na začiatku, keď sme vyradili Vila s manželkou, prišla kritika, pretože Vilo bol obľúbený. Postupom času varíme dobre, takže aj reakcie sú pozitívnejšie.“ Tradične najhorší sú však anonymní užívatelia bez fotky či priateľov, ktorí všetko len krtizujú. Aj pre nich má však Tomáš jasný odkaz: „Nech si to prídu vyskúšať pred kamery a potom kritizujú Mišku, že je neschopná. Keby bola neschopná, nedonesie 100%-nú špajzu premiérovo bez toho, aby to mala odskúšané. Pozdravujem anonymných, nech si to prídu vyskúšať ku mne do bistra, dám im 20 minút.“ Negatívne komentáre divákov na Facebooku sú však bežným sprievodným javom pri všetkých účinkujúcich, ktorí v našej relácii dosiahli väčšie úspechy.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja aj dnes o 17:55 na JOJke!