Krásu si dnes kúpite aj za peniaze: Ktoré plastiky teraz najviac fičia?

Plastickí chirurgovia majú práce viac než dosť.  

Sympatické duo z Horehronia v zostave Elišky a krstnej mamy Ivonky dnes uvidíme po včerajšej výhre nad premožiteľkami Mišky a Tomáša po druhý raz. Nášho moderátora Juniora však okrem skvelého varenia zaujalo aj Ivonkino zaujímavé povolanie. Zaujímal sa o to, či má dosť dobrý nos. "Nechcela som to síce prezradiť, ale potom som musela, keďže Juniora zaujímalo, či má dokonalý nos. Chlapov pacientov máme radi, keby veľmi chcel, môže prísť," smeje sa sympatická Horehronka, ktorej povolanie je anesteziologická sestra pre plastickú chirurgiu na klinike v Banskej Bystrici. "Uspávam pacientov a potom ich aj musím zobudiť. Je to však pre mňa práca za odmenu. Ide napríklad úpravy nosa, odstraňovanie tuku či úpravy pŕs," prezrádza Ivonka. Jej krstná dcéra Eliška by sa chcela vydať rovnakou cestou a už teraz presne vie, čo táto práca obnáša. 

Azda nikoho neprekvapuje, že záujem o plastické chirurgie z roka na rok vzrastá a práce v klinikách je viac než dosť. "Také sú trendy, krása je na poprednom mieste v rebríčku ľudských hodnôt. Psychika robí gro osobného šťastia. Keď je človek v pohode, je aj zdravý," myslí si naša dnešná súťažiaca. Ľudia vraj navštevujú ich pracovisko v drvivej väčšine najmä kvôli silikónovým implantátom, čo zrejme nikoho neprekvapuje.   

Ivonka si však od množstva roboty odbehla k nám do relácie, aby splnila Eliške jej veľký sen, čo sa im aj patrične podarilo. Obe sú s varením spokojné, hoci Eliške tak trochu "zavadzal" Junior, ktorý vkuse zabával Ivonku a ona sa potom bála, že niečo dôležité počas prípravy jedla prepočuje. Našťastie to však zvládli obe dievčatá bravúrne aj napriek Juniorovým žartíkom.  

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!