Mladá vojačka schová do vrecka väčšinu chlapov: Kedykoľvek je pripravená padnúť za vlasť!

Obdiv vzbudzuje už odmalička.

Je vám jej tvár povedomá? Už odvčera bojuje o výhry v Mojej mame aj mladá súťažiaca Nikola, ktorú mnohí z vás poznáte aj z účinkovania v šou Návštevníci. Nika alias Kolka, ako mnohí túto sympatickú dievčinu nazývajú, vtedy bojovala o výhru 50-tisíc eur. A hoci sa jej napokon nepodarilo vyhrať, na Návštevníkov nedá spolu s maminou Jozefínou dopustiť. "Bola to veľmi dobrá skúsenosť, veľa som sa naučila, spoznala som nových ľudí. Dnes aj vďaka tomu nemám pred kamerami žiadnu trému, maximálne vnútornú," spomína Kolka na Návštevníkov. 

Najviac ju podporovala mamina Jozefína, ktorá bude svoju dcéru tentoraz dirigovať. "Bolo to veľmi pekné, akurát Kolka chýbala doma. Ona je taký náš zlatý rebel," hovorí hrdá mamina. Rebelstvo a cieľavedomosť sa napokon odrazili aj v Kolkinom povolaní. Nie je náhoda, že dnes je z Nikoly profesionálna vojačka. "Odmalička som chela nosiť uniformu a dnes sa mi splnil sen. Som rada, že robím, čo ma baví a mám aj uniformu. Som cieľavedomá a stále si idem za svojím cieľom," hovorí vojačka druhého stupňa s funkciou strelec. Kolka berie svoje povolanie skutočne vážne a je pripravená bojovať a obetovať sa za vlasť. Medzitým sa však snaží postúpiť v hodnosti ešte vyššie, preto začala chodiť aj na vysokú školu. "Generál je najvyšší, generálka ešte nebola, takže bude prvá," vidí Jozefína jasnú dcérinu budúcnosť. Kolka však už teraz dokázala veľa, veď žien v armáde je ako šafranu. V jej rote sú to napríklad zo 110 ľudí len 3 zástupkyne nežného pohlavia.  

Mladá vojačka sa dokonca rozhodla svoju životnú filozofiu zhmotniť prostredníctvom výrazného tetovania, ktoré sa nám rozhodla bližšie vysvetliť: "Krídla znemenajú slobodu, voľnosť. Čas - starneme každou sekundou a srdce - láska je na prvom mieste v živote. Kebysom to mala spojiť - časom sa zaľúbim a prestanem byť slobodná," uzatvára Kolka, ktorá však zatiaľ toho pravého nenašla, no má na to dostatok času.  

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!