Najväčšie hviezdy Mojej mamy v dave ľudí: Takto to vyzerá, keď varia oni!

Za sebou máme jeden z najlepších kastingov.

Za sebou máme ďalšie hľadanie nových talentov do vašej obľúbenej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. Na sobotný kasting prišli do košického OC Optima nielen stovky ľudí, ale aj všetky dôležité tváre relácie - moderátor Milan "Junior" Zimnýkoval a špecialisti Martin Korbelič, Zuzka Sabolová a Marek Ort. Nášmu štábu sa opäť podarilo nájsť desiatky nových talentov, ktoré už čoskoro uvidíme priamo na televíznych obrazovkách. "Kasting prebieha veľmi jednoducho – ľudia prídu, my sa ich povypytujeme nejaké otázky, je tam príjemná atmosféra a žiaden stres," vysvetľuje redaktorka a lovkyňa talentov Katka Lednická. 

Počas celého kastingu atmosféru spríjemňoval Junior a špecialisti. Každý z nich pripravil v priebehu štyroch hodín dve zaujímavé jedlá. Martin si vybral dezert a bryndzovú pomazánku, po ktorých sa len tak zaprášilo. Inak na tom neboli ani ostatní špecialisti. Zuzka si pripravila svoje obľúbené cestoviny na dva spôsoby. Prvý recept bol s bielym vínom a krevetami s chilli, druhý zas s červeným. Špecialistka schytala len a len samé chvály.

Zuzkin kolega Marek Ort si zas pre svojich divákov pripravil údené kačacie prsia s tekvicovým pyré a s pomarančovým džusom. Druhým receptom bolo mleté mäso s čerstvou majoránkou a pivom. Okrem nových a originálnych receptov sme si pripravili pre účastníkov kastingu aj súťaž o zaujímavé ceny. Spoznali sme teda aj množstvo víťazov rôznych darčekových predmetov a typických záster. Hlavnú cenu spomedzi účastníkov kastingu - hrniec Delimano, získala Lea Morovičová, ktorej srdečne gatulujeme! To, že košický kasting dopadol nad očakávania, potvrdzuje aj redaktorka Katka Lednická, cez ktorej ruky prešli mnohé budúce talenty: "Ja som tak spokojná, ako som už dávno nebola, bolo to fantastické." Pozrite si vo videu, ako veselo to vždy vyzerá na našich kastingov a nezabudnite sa prihlásiť cez náš formulár aj vy!

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!