Bez váhania porušili pravidlá: Identické dvojičky oklamali moderátora i divákov!

Všimli by ste si to vôbec?

Toto sme tu ešte nemali. Veronika s Kristínou síce nie sú v našej relácii prvými identickými dvojičkami, no opäť potvrdili, že s navlas rovnakými súrodencami je vždy tá najlepšia zábava. Svoj výzor sa dokonca rozhodli potmehúdsky využiť vo svoj prospech. Vyčkali na správnu chvíľu a zrealizovali svoj tajný plán, hoc aj proti pravidlám. Dirigentka Veronika sa totiž rozhodla za pultom nenápadne vymeniť so sestrou Kristínou. Najprv šla svojej sestre pomôcť s krájaním cesnaku a za veľkého chaosu, výbuchu a cirkusu sa raz-dva vymenili. Blesková zámena bola dokonca taká dokonalá, že aj samotnému Juniorovi, ktorý stál od dievčat meter vedľa, trvalo celú minútu, než sa dostal do obrazu.

Moja mama - dvojicky Kristina Veronika Moja mama - dvojicky Kristina Veronika Zdroj: joj.sk

Nebol však jediný, vydarenú zámenu si nevšimol ani súper Maťo a nezaregistrovala by ju zrejme ani väčšina divákov. A hoci je takéto správanie proti pravidlám, išlo skutočne len o minútku plnú skvelej zábavy, ktorá pobavila aj súperov Maťa s Luciou. „To, že sme sa vymenili, to bolo vtipné. Bol to Kristínin nápad. Najprv sme si to chceli nacvičiť, no potom sme sa rozhodli, že to spravíme prirodzene. Nevšimol si to ani Junior, a to dosť dlho,“ smejú sa dievčatá, ktoré brali celú záležitosť výsostne ako zábavu a takúto výmenu by natrvalo nebrali. Kristína predsa len varí lepšie než Veronika, ktorá sa dokonca počas krátkej chvíle za pultom porezala.

Takúto zámenu však vyskúšali vôbec po prvýkrát. Väčšinou však zažívajú len samé príjemné chvíle. „Aj keď má sestra iných kamarátov, ktorých nepoznám, ale na ulici ma stretnú a pozdravia, tak ich automaticky odzdravím. Ani sa nepriznám, že to nie som ja,“ hovorí Veronika. Obe dvojičky sa tiež zhodujú v tom, že aj medzi nimi sú značné rozdiely, hoci to tak možno na prvý pohľad nevyzerá.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!