Na toto ste čakali: Ivan s Ferom chystajú pre fanúšikov obrovské prekvapenie!

O čo pôjde?

V piatok sme sa rozlúčili s najväčšími legendami Mojej mamy – Ivanom a Ferom. Tí sa rozhodli po 90 epizódach odstúpiť z našej šou a všetkých tak poriadne zaskočili. Obaja sa ale zhodli na tom, že jednoducho prišiel ten správny čas. Vo svojich kuchárskych aktivitách však rozhodne mienia pokračovať, akurát už mimo kamier. V najbližších mesiacoch ich čakajú nielen stretnutia s fanúšikmi, ale aj posúvanie svojich skúseností medzi ľudí. „V prvom rade máme veľa aktivít a máme zabookovaných veľa festivalov a rôznych varení,“ hovoria chalani o svojich najbližších plánoch.

Veľkým prekvapením však bude aj vlastná kniha so všetkými deväťdesiatimi receptami, na ktorú ich fanúšikovia netrpezlivo čakajú. „Bude mať krásny názov 90, ako dopravná značka rýchlosti mimo obce. Nebude tam síce naraz všetkých deväťdesiat receptov, ale bude mať viac častí, aby sa dala kúpiť za lacný peniaz,“ prezrádza Ivan. Všetkých 90 receptov by bol totiž podľa neho priveľký náklad. V každej z knižiek by si teda predstavoval približne 20 receptov, aby boli recepty oveľa dostupnejšie pre všetkých záujemcov. „Recepty budú presne postupovať podľa toho, ako sme ich varili v Mojej mame. Dáme tam aj nejaké príbehy a fotky,“ dodáva Ivan.

​Najdôležitejšie však pre oboch bude v najbližšom čase to, aby sa mohli čo najviac stretávať s ľuďmi a odovzdávať svoje skúsenosti ďalej. „Možno by sme chceli využiť aj Ivanovu školu. To, čo vieme a čo sme sa všetko naučili, by sme chceli posunúť ďalej, pokiaľ by ľudia o to mali záujem. Naučiť ľudí variť inak, ak budú chcieť,“ uzatvára Fero. O legendárnych chalanoch z Mojej mamy tak ešte budeme veľa počuť. 

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!