Tetovanie všade, kam sa pozriete: Padajú pred nimi ženy na kolená?

Aká je pravda?

Ďalšími výraznými tvárami Mojej mamy sa v ostatnom čase stali sympatickí a hlavne šikovní chalani Milan a Martin z Podpoľania. Okrem skvelej hry s vareškami v našej televíznej kuchyni im to obom dobre varí aj v súkromí. Hneď na prvý pohľad však chalani pútajú pozornosť svojím zovňajškom. Predovšetkým v prípade Martina sú okrem výraznej pestovanej brady viditeľné aj rozsiahle tetovania, ktoré má na značnej časti tela. Tie pribúdajú postupne a pre konkrétne vzory sa rozhoduje čisto vizuálne. Medzičasom si z nich vytvoril hotový obrazec. Na jeho koži tak nájdeme rôznych bojovníkov či hrdinov, ktorí mu zapasovali prevažne farebne a tematicky. Väčšinou ide o významné osobnosti z histórie, ktoré neboli nijako porazené.

Moja mama - Martin a Milan Moja mama - Martin a Milan Zdroj: joj.sk

Všetko to začalo nenápadne plecom a ramenom ako u väčšiny ľudí. „Keď som však šiel na prvé tetovanie, už som vedel, že jedna ruka pôjde celá. Mal som vybratých toľko motívov, že som ich nemal kam dávať a musel som pokračovať druhou rukou,“ hovorí Martin o svojich začiatkoch. Teraz má tetovanie okrem rúk i na hrudníku, krku a na zadnej časti hlavy. Aby toho nebolo málo, najbližšie sa chystá aj na nohu. "Miesta má vraj stále dosť a tetovania sa dajú aj prekrývať. Je to istý druh návyku, je to pre mňa hobby, čím viac tetovania mám, tým viac o tom viem," pokračuje potetovaný kuchár. Martin si automaticky všíma tetovanie aj na iných ľuďoch presne tak, ako aj oni na ňom.

Moja mama - Martin, Marek Ort a Milan Moja mama - Martin, Marek Ort a Milan Zdroj: joj.sk

Medzi jeho obdivovateľov však patrí aj nespočetné množstvo žien, hoci on ten pocit nemá. "Neviem, či na to letia, nejako si to nevšímam. Mám frajerku. Nie som typ chlapa, ktorý si povie, že táto ma chce. Nedokážem to vycítiť a nejako sme to nikdy neriešili ani s kamošmi," skromne priznáva Martin, ktorý si ide svojou vlastnou cestou nielen vo varení, ale aj v skášľovaní tela. Tetovanie však má na sebe aj jeho kolega Milan, hoci v oveľa menšom rozsahu. Také veľdielo by on mať na sebe nechcel. Chalani však dodali, že zbaviť sa tetovania nie je nič jednoduché. Zákrok zanechá na pokožke stopy ako po popálenine. Martin sa však za svoje tetovania nehanbí a svoje rozhodnutia a motívy rozhodne neplánuje meniť. 

Sledujte chalanov v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!