Najväčší zaľúbenci na obraze: Peter a Mia prezradili recept na večnú lásku!

Ani tentoraz nezostali svojej povesti nič dlžní.

Marianna s Petrom sú partneri na život a na smrť, čo dokázali už pred rokom a pol pred našimi kamerami v Mojej mame, a to hneď v deviatich súbojoch. V pondelok sa vrátili na obraz, avšak hneď po prvom dueli aj odišli domov. Diváci si túto dvojicu môžu pamätať aj ako najzaľúbenejší pár Mojej mamy vôbec. Na každom kroku a pri každej príležitosti si totiž už pred rokom a pol vyjadrovali náklonnosť. Inak to nebolo ani teraz. Mia s Peťom opäť dokázali, že sú partnermi na život a na smrť. Naposledy síce spomínali, že zapracujú aj na potomkovi, to sa im však zatiaľ nepošťastilo. Zato krátko po účinkovaní v Mojej mame sa zaľúbenci zasnúbili. Mia dostala snubný prsteň za peniaze z výhry. Na svadbu to však zatiaľ stále nevyzerá. „My vieme, že budeme navždy spolu a papier na to nepotrebujeme,“ zhodujú sa snúbenci.

Moja mama - Junior, Marianna a Peter Moja mama - Junior, Marianna a Peter Zdroj: joj.sk

​Marianna s Peťom sa zoznámili ako väčšina mladých ľudí v dnešnej dobe – cez internetovú zoznamku. Spočiatku to však nebola láska na prvý pohľad. Po prvom stretnutí rozmýšľali, či sa vôbec znova stretnú. Problémom boli značné rozdiely medzi nimi. Tie sú viditeľné vo všetkom od hudobného štýlu až po varenie. Napokon si to však uvedomili a už nedokázali žiť bez sebaDnes sa bez seba nepohnú ani na krok a sú spolu 24 hodín denne, dokonca aj v sprche.Teraz je to ešte silnejšie ako naposledy, naviazaní na seba sme ešte viac. Keď som v robote a Mia je doma, beháme s telefónom na uchu, či už ide do pivnice, alebo vyvešať bielizeň, všetko si hovoríme,“ hovorí Peter o vzájomnej previazanosti s Miou.

VIDEO: Marianna pred vyše rokom v Mojej mame nečakane skolabovala priamo počas nakrúcania:

Zaľúbenci to spolu ťahajú už vyše troch rokov. Recept na takýto dlhý a intenzívny vzťah spočíva napríklad aj vo vzájomnej komunikácii. Dôležité je rozprávať sa spolu, a to aj o pocitoch, netajiť si nič,“ zhodujú sa snúbenci, ktorí sa sami seba považujú za úplne odlišné povahy. Úplne sme opační a možno aj preto nám to spolu tak ide,“ myslia si Peter a Mia. Tmelom ich pevného vzťahu je okrem týchto vecí aj všadeprítomný humor a z neho plynúce každodenné vtipné situácie.

Sledujte Moja mama varí lepšie ako tvoja pondelok až piatok o 16:50 na JOJke!