Nové pravidlá prinesú ešte viac zábavy: Moja Mama prešla týmito dôležitými zmenami!

Relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja sa vracia aj s mnohými novinkami a novými pravidlami. Už od pondelka 5. augusta sú tu pre vás nové časti.

Moja mama sa vracia späť na televízne obrazovky, od pondelka pre vás máme nové diely. Budú to už štyri roky, odkedy sa vôbec prvýkrát objavila táto obľúbená relácia o varení na obrazovkách JOJky. Za ten čas sa relácia posunula veľkým krokom vpred nielen vďaka šikovným dvojiciam, ale najmä vďaka všetkým divákom, ktorých hlas neustále počúvame. V decembri 2018 sme vás informovali, že obľúbená relácia o varení si dáva na istý čas pauzu. A teraz prichádza moment, kedy sa Moja mama vracia späť na televízne obrazovky. Relácia vstúpi do svojho ďalšieho roku vysielania v inovovanej podobe s balíkom noviniek a úpravou pravidiel, ktoré prinesú ešte férovejšie súboje či novú možnosť zachrániť zle vyvíjajúci sa recept. 

Po novom si rodiny budú môcť nakrúcanie užiť oveľa viac, keď už nebudú vypadávať po prvom neúspešnom pokuse, kedy neraz pre nervozitu či stres z kamier recept nezvládli podľa predstáv. Každá dvojica odteraz bude variť päť receptov, čo znamená päť možností na zabojovanie o výhru 500 eur. Celkovo teda môžu vyhrať až 2500 eur. Každý týždeň sa proti sebe postavia dve dvojice, ktoré budú mať aj v prípade neúspechu šancu na reparát. Opäť budú súťažiť rodičia s deťmi, ako to bolo v počiatkoch relácie pred štyrmi rokmi. Vo zvládnutí receptu im pritom po prvýkrát budú môcť pomôcť naši špecialisti, ktorí v nových častiach dostanú väčší priestor. Prítomní budú počas varenia priamo v štúdiu a v prípade, ak budú súťažiaci potrebovať poradiť či rovno zachrániť recept, môžu špecialistu privolať na pomoc. Platiť budú rovnaké pravidlá, ako pri každej pomoci, cenou tak bude zrýchlený čas. Moja mama k tomu od nových častí dostane vynovené štúdio, nové vybavenie kuchyne aj špeciálne nože pre menších kuchárov, ktorí s varením nemajú toľko skúseností. Navyše, kamery pribudnú aj v zákulisí a diváci tak uvidia aj to, čo sa deje mimo štúdia či počas samotných príprav. Viac vám prezradí špecialistka Zuzana Sabolová vo videu HORE!

Moja mama varí lepšie ako tvoja sa vracia už v pondelok 5. augusta o 18:00 na JOJke!