Moja mama štartuje už dnes: Ochutnávka toho, na čo sa môžete tešiť v novej sérii!

Po niekoľkomesačnej pauze sa relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja sa vracia na televízne obrazovky. Pribudnú nielen nové recepty, ale aj mnohé novinky a zmenia sa aj pravidlá.

Po novom si rodiny budú môcť nakrúcanie užiť oveľa viac, keď už nebudú vypadávať po prvom neúspešnom pokuse, kedy neraz pre nervozitu či stres z kamier recept nezvládli podľa predstáv. Každý pondelok začínajú dve rodinky. Tie budú celkovo variť päť dní. Každá dvojica teda odteraz bude variť až päť svojich receptov, čo znamená päť možností na zabojovanie o výhru 500 eur. Celkovo teda môžu vyhrať až 2500 eur. 

​Naši súťažiaci budú mať navyše možnosť privolať si na pomoc odborníka, ktorý môže jedenkrát počas varenia zachrániť im "život" alebo recept. Variť pritom budú skutočné mamy a skutoční otcovia so svojimi deťmi. Novú sériu relácie odštartujú už dnes o 18. hodine dve dvojice - Igor so synom Jakubom proti Tatiane s dcérou Elis. Bude niekto z nich potrebovať už v prvom varení pomoc špecialistov? Prvé zábery si môžete pozrieť vo videu HORE už teraz. 

Sledujte štart novej série Mojej mamy dnes o 18:00 na JOJke!