V Mojej mame zachraňujú súťažiacich aj špecialisti: Takto to vyzerá priamo v akcii!

Relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja prichádza s novými pravidlami. Už dnes budete môcť vidieť premiérovo ďalšiu novinku - do varenia sa zapojí aj samotný špecialista Marek Ort.

Moja mama sa v pondelok vrátila s premiérovými epizódami, s novými pravidlami, v novom štúdiu a s novým šatom. Súťažné dvojice síce zostávajú, no zotrvajú v šou výrazne dlhšie. Varia totiž po 5 receptov, čo znamená, že ich uvidíme celý týždeň, až kým nenastúpia opäť ďalšie dve dvojice. Novú sériu relácie odštartovali prvé dve dvojice - Igor so synom Jakubom proti Tatiane s dcérou Elis. Práve s nimi sa budeme stretávať počas celého tohto týždňa. Jedným z nových pravidiel je aj špeciálna rýchla pomoc od špecialistu.

Stačí, keď súťažiaci v núdzi dvakrát stlačia oranžový gombík a v sekunde im vybehne na pomoc jeden zo špecialistov, ktorý po celý čas dáva pozor na varenie. Problém je však v tom, že rovnako ako keď vbehne do "ringu" mama, aj pri pomoci od špecialistu sa súťažiacim čas odratúva dvojnásobne rýchlejšie. V prvej epizóde zatiaľ túto pomoc nikto z účinkujúcich nevyužil. Dnes sa to však zmení a pomoc od špecialistov využila Tatiana s dcérou Elis. Marek Ort im pomáhal nakrájať klobásku na malé kúsky, zatiaľ čo Elis mohla krájať papriku. Ako to celé dopadne a či súťažiacim táto pomoc pomôže k výhre, uvidíte už dnes podvečer v Mojej mame. Malú ochutnávku si môžete pozrieť vo videu HORE!

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!

Tagy: Marek Ort