FOTO! Radostná novinka od šéfkuchára Martina Korbeliča: Stane sa štvornásobným otcom!

Špecialista z obľúbenej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja aktuálne prežíva najkrajšie obdobie vo svojom živote. Pred pár dňami sa v tichosti oženil so svojou krásnou partnerkou Lenkou. To však nie je všetko! Mladomanželia už aj čakajú prírastok do rodiny!

Šéfkuchára Martina Korbeliča poznajú diváci televízie JOJ z obľúbenej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Súčasťou tohto projektu je už od začiatku jeho existencie a za ten čas si získal množstvo fanúšikov, a to najmä medzi diváčkami nežnejšieho pohlavia. Na sympatickom špecialistovi totiž mnohé dámy idú doslova oči nechať. Jeho srdce však už dlho patrí jeho partnerke Lenke, s ktorou sa pred pár dňami v tichosti oženil.Len najbližšia rodina a svedkovia. Bola to naozaj taká pikniková pohodička v krásnom prostredí vinárstva, kde sa konal aj obrad aj občerstveníčko," povedal pre topky.sk čerstvý ženáč.

Nevesta si šaty na svoj veľký deň navrhovala sama a zvládla to naozaj výborne. Po novom už Lenka Korbeličová vyzerala naozaj nádherne a keď ju šéfkuchár videl v svadobných šatách, tisli sa mu slzy do očí. Aj keď je to len papier, pocit je to zvláštne zaväzujúci v zmysle zodpovednosti voči tomu druhému. Človek si to celé tak inak uvedomí, keď tam stojíte a počúvate tie slová o oddávaní. Príjemná emócia, kde sa tisne z očka aj kvapička slanej slzičky," prezradil Korbelič.

Mladomanželia však majú hneď dva dôvody na radosť. Okrem toho, že sú už oficiálne svoji, už čoskoro sa ich rodinka rozrastie. Martinova manželka totiž čaká ich prvé spoločné bábätko. Prostredníctvom sociálnej siete prezradili, že sa im narodí synček. Korbelič sa tak stane už štvornásobným otcom, keďže z predchádzajúceho vzťahu má syna Maximiliána a dvojičky Dominika a Ninku.

Mladomanželom a zároveň budúcim rodičom srdečne blahoželáme a želáme veľa šťastia!

Sledujte nové časti šou Moja mama varí lepšie ako tvoja každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!