Teľacina a zemiakové bataty

Recept od Košinárovcov.

Suroviny:

Teľacina - sviečková
Batataty
slnečnicový olej
Maslo
Cesnak
Celé korenie
Sherry

Postup:

Bataty si necháme uvariť o skoro mäkka. Teľacinu naporcujeme na medajlóniky a opečieme prudko na masle a oleji okorenené a posolené. Vyberieme a do výpeku pridáme korenie , celé, vývar, sherry a tymián a necháme vyredukovať. Potom cez sitko omáčkou prelejeme mäso. Zemiaky, ak sú polomäkké ich dáme na grilovaciu panvicu a opečieme do červena. Posypeme ich petržlenovou vňaťou.

Pozrite si celý postup prípravy jedla v našom archíve úplne zadarmo. Moja mama varí lepšie ako tvoja prichádza s premiérovými epizódami a receptami vždy od pondelka do piatka o 17:55 na JOJke!