Moja mama - recepty - srdiecka

Restované kuracie srdiečka s kuriatkami , parmezánová polenta

Recept od Rusinu a Sedláka.

Ingrediencie: 

  • biele víno 0,2 dcl
  • cesnak
  • cibuľa
  • čierne mleté korenie
  • kukuričná polenta instantná 1kg
  • kuracie srdiečka 600g
  • kuriatka čerstvé 500g
  • maslo 250g
  • parmezán 200g
  • smotana 1l
  • soľ
  • tymián

Postup:

Nasekáme si cibuľu a cesnak restujeme na masle, pridáme umyté kuracie srdiečka a nasekané kuriatka podlejeme vínom ochutíme korením a soľou. Zohrejeme si smotanu, prisypávame polentu a varíme do zhustnutia potom pridáme parmezán a maslo dochutíme soľou a servírujeme, dozdobíme bylinkami. Mňam!