Moja mama - recepty chilli con carne

Chilli con carne z hovädzej sviečkovice, koriandrový tvaroh, arapas - varená kukuričná múka

Recept od Rusinu a Sedláka.

Ingrediencie:
Biela a tmavá fazuľa v konzerve
Cesnak
Cibuľa
Drvené paradajky v konzerve 500g
Farebná paprika
Hovädzia sviečkovica 800g
Chilli
Korenie
Koriander
Kukurica z konzervy
Mletá rímska rasca
Olej
Soľ
Tvaroh 400g
Horká čokoláda 100g
Varená kukuričná múka 1kg

Postup:
Cibuľu a cesnak orestujeme na oleji, pridáme rascu, chilly, soľ, korenie, drvené paradajky, fazule a kukuricu.
Hovädziu sviečkovicu narežeme na rezance a orestujeme spolu s narezanou paprikou na oleji a pridáme uvarenú paradajkovú omáčku. Tvaroh vymiešame s nasekaným koriandrom a soľou. Kukuričnú múku zmiešame s vriacou vodou a tvarujeme placky, následne pečieme na oleji. Servírujeme. Mňam.