Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Terasy a fitká sa otvárajú: TÍTO politici budú hovoriť o najhorúcejších témach v štúdiu!

Slovensku svitá na lepšie časy. Tento týždeň sa otvorili obchody, budúci sa konečne posadíme na terasy nášho obľúbeného podniku či si pôjdeme zacvičiť do fitka. Vyzerá to, že pandémia je pod kontrolou. Čo bude ďalej?

Slovensko sa pomaličky vracia do normálu. Tento týždeň sa konečne po dlhých týždňoch otvorili obchody, ďalší žiaci sa vrátili do škôl a uvoľňovanie opatrení pokračuje. Od budúceho pondelka si konečne budeme môcť posedieť na terase obľúbeného podniku či si zacvičiť vo fitku. Zdá sa, že pandemická situácia sa zlepšuje. Aké budú ďalšie kroky? Bude sa meniť očkovacia stratégia? Aj o týchto témach budú v štúdiu Na hrane hovoriť predsedníčka výboru pre zdravotníctvo Jana Bittó Cigániková a poslanec Richard Raši

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Janu Bittó Cigánikovú alebo Richarda Rašiho?  Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!