Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Odvolávanie ministerky Kolíkovej i prorodinné opatrenia: TÍTO politici budú v štúdiu!

Mária Kolíková zostáva ministerkou. Témou ostatných dní sú prorodinné opatrenia vlády a daňovo-odvodové otázniky. Ktorí hostia budú hovoriť o aktuálnych pálčivých témach v štúdiu?

Mária Kolíková zostáva na ministerskej stoličke. V pondelkovom hlasovaní pred poslancami obstála. Za návrh na vyslovenie nedôvery ministerke bolo 51 poslancov zo 117 prítomných, 63 boli proti, dvaja sa zdržali a jeden poslanec nehlasoval. Ako bude ďalej fungovať koalícia? Témou posledných dní sú aj prorodinné opatrenia vlády a daňovo-odvodové otázniky. Minister financií prišiel s návrhom jednej dane a jedného odvodu, no bližšie informácie doposiaľ neposkytol. Ako by tieto zmeny vyzerali v praxi? Aj o týchto témach budú v štúdiu hovoriť predseda národnej rady Boris Kollár a podpredseda strany HLAS-SD Peter Pellegrini.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Borisa Kollára alebo Petra Pellegriniho?  Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!