[multi] Otázky Na hrane pre Mária Kolíkovú a Petra Pellegriniho 7615

Na hrane je po prázdninách späť! TÍTO hostia zavítajú do štúdia!

Mária Kolíková a ďalší poslanci odišli zo strany Za ľudí a prestúpili do klubu SaS. Svoj odchod oznámili na spoločnej tlačovej konferencii. Strana Za ľudí sa teda rozpadla. Čo bude ďalej?

Mária Kolíková sa na tlačovej konferencii vyjadrila, že v strane Za ľudí pretrvávalo dlhodobo napätie. Škodilo to samotnej strane, koalícii a v konečnom dôsledku aj celému Slovensku. Podľa jej slov k odchodu zo strany boli v podstate vyzvaní. O situácii v koalícii po odchode zo strany Za ľudí, vyšetrovaní závažných káuz i spochybňovaniu vyšetrovacích postupov a tiež odvolávaní ministra vnútra Romana Mikulca budú v relácii Na hrane hovoriť ministerka spravodlivosti Mária Kolíková a bývalá ministerka vnútra Denisa Saková.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Máriu Kolíkovú alebo Denisu Sakovú?  Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!