Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Škandály, ceny i reformy: Ktorí z politikov prídu do relácie Na hrane?

Slovenskom otriasa nahrávka z poľovníckej chaty, kde sa stretli špičky vtedajšej vládnej strany Smer-SD. Čo tieto záznamy dokazujú? O škandáloch, cenách i reformách prídu diskutovať hneď dvaja politici.

Slovenskom už pár dní rezonuje nahrávka z poľovníckej chaty, kde sa ocitli špičky strany Smer-SD. Čo tieto zábery dokazujú? Navyše parlamentné odvolávanie minister hospodárstva ustál, no zvládne aj zdražovanie? O škandáloch, cenách i reformách príde diskutovať minister hospodárstva Richard Sulík a bývalý premiér Peter Pellegrini.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Richarda Sulíka alebo Petra Pellegriniho?  Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!