02 Na hrane - štúdio

Lockdown a jeho zmeny pre očkovaných: KTO príde do štúdia?

Slovensko sa zmieta v tretej vlne pandémie. Nemocnice už prekonali svoje maximá a lockdown zatiaľ, zdá sa, nefunguje, ako by mal. Dočkajú sa zaočkovaní nejakých výhod?

Slovensko kvári tretia vlna pandémie. Od minulého týždňa sme v lockdown a aspoň do toho budúceho sa na tom nič nezmení. Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský avizoval jeho možné predĺženie o ďalšie obdobie. Vakcínou vša mali zaočkovaní získať nejaké privilégiá, no to sa momentálne nedeje a lockdown platí pre všetkých. Nastane nejaká zmena? Dôjde aj k reforme nemocníc? O týchto a ďalších témach budú v štúdiu relácie Na hrane diskutovať podpredsedníčka Výboru národnej rady pre zdravotníctvo Jana Bittó Cigániková a podpredseda národnej rady Juraj Blanár

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Janu Bittó Cigánikovú alebo Juraja BlanáraNeváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!