Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Opatrenia schválené parlamentom i zníženie DPH: V relácii Na hrane sa stretnú TÍTO dvaja hostia!

Parlament prijal tento týždeň zásadné opatrenia. Medzi nimi aj zníženie DPH vo vybraných sektoroch, čo opäť rozprúdilo debatu širokej verejnosti. Kto dnes príde diskutovať na aktuálne témy do štúdia?

Naši zákonodarcovia po neúmyselnom "hackerskom" útoku opäť rokujú v plnom prúde. Vďaka tomu boli schválené zásadné opatrenia, medzi ktorými nechýbalo ani zníženie dane z pridanej hodnoty vo vybraných sektoroch. To však rozpútalo debatu v širokej verejnosti. Rovnako sú aj horúcou témou problémy spojené s migráciou a hľadanie zodpovedného. A na stole je tiež zdravotníctvo a výpovede lekárov. Aj o týchto témach budú dnes v relácii na hrane diskutovať podpredseda národnej rady Peter Pčolinský a poslanec zo strany Hlas-SD Richard Raši.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Richarda Rašiho alebo Petra Pčolinského? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:45 hod. na JOJke!