Do pochmúrnych zimných dní prichádza seriál plný leta: O čom bude novinka Na vlnách Jadranu?

S novým rokom sa môžete tešiť na príchod niekoľkých televíznych noviniek na JOJke. Výnimkou nebude ani seriál Na vlnách Jadranu, ktorý vás prenesie na chorvátske pobrežie!

Na vlnách Jadranu voľne nadväzuje na sériu Pod hladinou. Hlavný hrdina Jan Zach, ktorého stvárňuje v seriáli Matěj Hádek, prichádza ako pomoc pobrežnej polície do Chorvátska a pripája sa k ich záchranárskej práci. Bude riešiť nielen problémy českých turistov na ich dovolenke, ale zároveň sa tu začne rozmotávať aj jeho tajomstvo, ktoré si doviezol so sebou z Čiech. Šesťdielna séria z prostredia jadranskej riviéry a pobrežnej polície prenesie divákov do práce polície, ktorá rieši kriminálne problémy českých a slovenských turistov počas nabitej letne sezóny. Príbeh sa bude točiť predovšetkým okolo dvojice policajtov - Ján Zach a Eda Vopenka.

Pre Jána bude prostredie nostalgické, keďže tu pred rokmi pracovala aj zahynula jeho bývalá priateľka Alice. Policajt zisťuje, že vzplanula láskou k miestnemu potápačovi Zoranovi. Ten je počas jeho práce v Chorvátsku zároveň jeho kolegom a spolupracovníkom. Pre Zacha je Zoran ihneď prvým podozrivým. Do cesty sa mu však pripletie ďalšia záhadná žena a Zach musí okrem práce policajta riešiť aj svoje osobné problémy.

Autorkami seriálu Na vlnách Jadranu sú Lucia Paulová a Marta Fenclová. Diváci sa môžu tešiť nielen na mená ako Matěj Hádek a Adam Ernest, teda ústrednú policajnú dvojicu, ale aj na ďalších známych českých a slovenských hercov, ktorých postupne predstavíme!

Na seriál Na vlnách Jadranu na JOJke sa môžete tešiť už od 10. januára!