Ako vznikali ponory v Na vlnách Jadranu? TOTO vás prekvapí: Nepotápali sa len profesionáli!

V seriáli Na vlnách Jadranu môžete vidieť množstvo nadaných hercov. Medzi hlavné postavy síce nepatrí Veronika Lapková, no určite jej treba venovať pozornosť. Aj Vďaka nej vznikali náročné potápačské scény v seriáli!

Veronika Lapková je v Čechách dobre známa herečka, napriek tomu ste ju v úlohe potápačky ešte vidieť nemohli. Možno by ste povedali, že na potápanie mali v seriáli k dispozícii tvorcovia skúsených potápačov, nebolo tomu však nutne tak. Medzi Veronikine hobby totiž patrí aj freediving. "Mala som skúsenosti s freedivingom bez bômb (vzduchových, poz. red.), takže som zvládala vyrovnávanie tlaku. Bez toho by sme tú prípravu stíhali horšie. Inak sme mali profesionálnych potápačov na nakrucaní, ktorí mi mnoho ukázali," prezradila v rozhovore pre joj.sk sympatická Češka, na ktorú by ste možno nepovedali, že má takúto záľubu!

V seriáli môžete Veroniku sledovať v postave Nikol, ktorá je profesionálna potápačka. V lete pracuje v Chorvátsku vo freedivingovom centre. Okrem toho pomáha policajtom pri vyšetrovaní, ktoré si vyžaduje ponory. Seriálové leto sa zakuká do policajta Zorana, s ktorým majú letný románik! 

Sledujte Na vlnách Jadranu každú stredu o 20:40 na JOJke!