50 odtieňov temnoty

Známe krásky na premiére filmu: Ktorá to svojim outfitom vyhrala a ktorej to nevyšlo?

Marián Hornyak ich ohodnotil ako v Nákupných maniačkách.

​V utorok sa konala premiéra filmu 50 odtieňov temnoty, na ktorej sa zúčastnilo množstvo známych tvárí. Niektorí prišli vo výraznejších outfitoch, iní zase zaujali svojím nevhodným oblečením. So stylistom Mariánom Hornyakom z Nákupných maniačok sme si posvietili na niektoré krásky. Ako by zhodnotil ich outfity, keby sa prihlásia do našej šou?

Adriana Kmotriková
Jednoduchý ležérny outfit, ktorý sa hodí do kina, možno menej na premiéru. Zaujme kabelka, ktorá je najzaujímavejším kusom tohto looku. To, čo by sme chceli vidieť menej sú ponožky...a keď už, tak nejaké, ktoré by stáli za to.

Adriana Pospíšilová
Čierna sa do temnoty určite hodí. Oblečenie v tomto prípade určite nezatieni nositeľku a vyniká v ňom najmä ona.

Barbora Rakovská 
Sexy outfit a dramatická výrazná vizáž sú to pravé orechové - čierne a sivé na túto príležitosť. Materiály aj detaily dotvárajú vhodne tento celok, ktorému kraľuje sýto červený rúž.

Danka Strculová
Ups, tu sa niekde stala chyba. Je to ako koláž, kde sa spojili nesúrodé štýly. K týmto milým, dievčensky pôsobiacim šatám sa vôbec nehodí čierna farba na nohách. A keď už veľmi bola nutná, tak by si vystačila na čižmách.

Twiins
Nič extra, ale baby vyzerajú veľmi sexy a ladia k hlavnej hrdinke filmu. Rovnaké outfity vo farebnej obmene ukazujú, ako to je niekedy jednoduché navzájom kombinovať. Páči sa mi, že je doladená aj vizáž k farbám celku.

Dáša "Mamba" Šarkózyová
Tak toto je už dosť premotivované a trochu unikli detaily a súrodosť. Na prvý dojem to vyzerá skôr ako "kostým", než outfit na spoločenskú príležitosť.

Denisa Mendrejová
Tu sa tiež dostalo priestoru pre atmosféru filmu. Denisa siahla po veľmi aktuálnom zamatovom efekte na čižmách i kabelke. Farba priniesla energiu a celok vyzerá veľmi dobre.

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora