Vážne pochybnosti o Tomášovej orientácii: Je frajerka Mia iba obyčajnou zástierkou?

Lujzina kamoška Andrea v tom má jasno.

Oco Majo sa snažil celý deň dohnať Tomáša k tomu, aby priložil ruku k dielu a aspoň pokosil spustnutý trávnik pred domom. Jemu sa však k činu príliš nechcelo z „ekologických“, praktických a rôznych iných dôvodov. To si všimla aj Lujzina najlepšia kamoška Andrea, ktorej hneď po príchode udrela do očí poriadna džungľa pred domom. „Keby si mal dcérku, trávička by už bola dávno pokosená,“ uvažuje Andrea, podľa ktorej by dievčatá vo všeobecnosti kosili trávu oveľa viac, keby im to chlapci stále nezakazovali.

Na druhej strane zas chlapci kosia oveľa častejšie z iného, oveľa praktickejšieho dôvodu. „Chlapci kosia trávu prevažne preto, že pre mladého muža je kosačka metaforou holiaceho strojčeka. Je to podvedomý spôsob, ako si potvrdzujú muži identitu a potláčajú latentnú homosexualitu,“ vysvetľuje Andrea svoju zaujímavú teóriu, ktorú získala od renomovaných psychológov celého sveta. Tomášovo odmietanie kosenia si vraj napokon aj Majo podvedome vysvetľuje tým, že potláča svoju homosexualitu a aj jeho nová životná láska Mia je vraj len obyčajnou zástierkou. 

Celú situáciu napokon rozlúšti až samotný Tomáš, ktorého zaskočila Majova jemne ladená otázka: "Tomáš, nešiel by si so mnou kúpiť traktorovú kosačku? Aspoň bude zábava a môžeš si vybrať farbu." A práve tu sa ukázala Tomášova pravá tvár a sexuálna orientácia. "Nehnevaj sa, ale bude sranda, môžeš si vybrať farbu, to znelo pekne teplo. Čo som nejaký gay?" Andrea, Majo a ani Lujza už viac slov ani nepotrebovali k tomu, aby nadobro stratili pochybnosti o Tomášovej skutočnej sexuálnej orientácii. Mia je jednoducho jeho skutočná láska. 

Najnovšie epizódy seriálu NAŠI nájdete v bezplatnom archíve!

Tagy: NAŠI